Tijdens de inmiddels traditionele Comedyhuis benefietshow in december (een jaarlijks terugkerend festijn) hebben de stand-up comedians van het Utrechtse Comedyhuis dit jaar 1.055 euro opgehaald voor het goede doel. Dat geld gaat naar Villa Vrede, een ontmoetingsplek in de Utrechtse wijk Hoograven waar asielzoekers zonder vaste verblijfsvergunning naartoe kunnen om even van de straat te zijn, Nederlands te leren, samen te koken, of zich kunnen inschrijven voor gezamenlijke zwemles (geen grap).Als vluchtelingen leren zwemmen geen goed doel is, dan weet het Comedyhuis het ook niet meer. Daarom werd op woensdag 16 december alles uit de kast getrokken om een wervelende show neer te zetten in de Cloud Nine van TivoliVredenburg. En met hilarische optredens van onder meer Marlon Kicken, Farbod Moghaddam, Soula Notos, Mondo Leone en Hank (en dit alles onder leiding van presentator Jeroen Pater) is dat zeker gelukt. En uiteindelijk werd ook nog eens een leuk bedrag opgehaald voor het goede doel. Het Comedyhuis kan dus tevreden zijn.

Dit was het zesde jaar op rij dat het Utrechtse Comedyhuis zich vlak voor de jaarwisseling nog even inzette voor het goede doel. In het verleden werd geld ingezameld voor KNGF Geleidehonden (2010), Fonds Gehandicaptensport (2011), Diny’s Diner (2012), De Voorleesexpress (2013) en Stichting Laat Ze Maar Lachen (2015).