Comedyhuis opent eerste stand-up comedyclub van Utrecht in De Kargadoor (Oudegracht 36). Kom snel kijken!

Het Comedyhuis begint aan een nieuw avontuur en opent de allereerste stand-up comedyclub van Utrecht. Vanaf september is er elke dinsdag en zaterdag stand-up comedy in De Kargadoor in Utrecht, en dat is voor het eerst dat het publiek in Utrecht een vaste plek heeft waar elke week gelachen kan worden om de beste comedians van het land.

Op zaterdag 3 september wordt de eerste stand-up comedyclub van Utrecht in Kargadoor geopend met een feestelijke ceremonie. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, kan je het Comedyhuis volgen op Facebook en Twitter of lid worden van de Comedyhuis-nieuwsbrief.

Het Comedyhuis heeft er een druk jaar op zitten. Elke maand programmeerde het Utrechtse comedygezelschap een show met topcomedians als Kees van Amstel, Fuad Hassen, René van Meurs, Ruud Smulders, Berit Companjen en vele anderen in TivoliVredenburg. Daarnaast zaten de mensen van het Comedyhuis ook achter het Utrecht International Comedy Festival (UICF) op 1 en 2 april, het grootste stand-up comedyfestival van het land. Omdat zowel de shows in TivoliVredenburg als het UICF dit jaar meer bezoekers dan ooit tevoren trokken, is het duidelijk: er is in Utrecht vraag naar een stand-up comedyclub waar mensen elke week terecht kunnen voor een dosis humor. In De Kargadoor heeft het Comedyhuis die plek gevonden: een laagdrempelige locatie in het centrum van Utrecht, waar alles kan en het bier niet al te duur is.

Jeroen Pater van het Comedyhuis: “Er zijn zoveel goede stand-up comedians in Nederland, en eigenlijk te weinig podia om op te treden. Met onze club in De Kargadoor willen we een mooie plek geven aan onze vrienden om te laten zien wat ze kunnen.” Ondertussen gaan ook de shows in TivoliVredenburg gewoon door: ”Dat is echt een plek waar we grootste comedians van het land neer gaan zetten: nationale en internationale smaakmakers voor wie De Kargadoor nét een maatje te klein is. Je moet het zo zien: de shows in TivoliVredenburg zijn de top van de pyramide, de club in De Kargadoor wordt het fundament. En wij zijn de farao’s die ergens in die hele bende begraven liggen,” aldus Pater, die het Comedyhuis zeven jaar geleden oprichtte samen met Hank.

In september zal de stand-up comedyclub in De Kargadoor in Utrecht de deuren openen. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, kunnen mensen het Comedyhuis volgen op Facebook en Twitter of lid worden van de Comedyhuis-nieuwsbrief.