Stand-up comedians (en cabaretiers) Ronald Smink en Hassan el Rahui sluiten zich aan bij het Comedyhuis in Utrecht.

Het Comedyhuis is nog steeds druk bezig de wereld te veroveren met smaakvolle stand-up comedy met een Utrechts sausje en krijgt daarbij versterking van twee hele fijne nieuwe leden. Zo komt onder anderen Ronald Smink voortaan als vaste gast langs bij de Comedyhuis-shows in onder meer De Kargadoor. En ook Utrechter Hassan el Rahaui wordt lid, en daar is het Comedyhuis blij mee, want het gaat hier om een van dé comedytalenten van Nederland. Beide comedyknallers zijn op zaterdag 3 september te zien bij de opening van de Comedyhuis Club @ Kargadoor in Utrecht. Klik hier om meteen je kaarten te kopen!

Met Ronald Smink heeft het Comedyhuis een komische geweldenaar binnengehaald. Het gaat hier namelijk om een van de zeldzame comedians die niet alleen grappig is in woorden, maar die ook fysiek alles uit de kast trekt om het publiek aan het lachen te maken. Ronald is een comedian die volledig out of the box denkt. En dat in combinatie met een lenig lijf en elastieken gezicht is hij een comedian die je niet snel zal vergeten. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. En nu speelt hij dus bij het Comedyhuis en daar zijn we maar wat blij want zoals De Volkskrant zegt: “Ronald Smink verwart het publiek in de traditie van Herman Finkers, maar dan harder en sneller.”

En met Smink is de taart nog niet op want ook Hassan el Rahaui sluit zich aan bij het Comedyhuis. En daarmee hebben we een echt Utrechts comedytalent aan de haak geslagen. Het gaat hier namelijk om een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-scene en wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die de harten van het publiek wint. Dat is ook waarom deze vriendelijke Utrechter de publieksprijs op het Griffioen/Zuidpleinfestival won en als Geert Wilders mocht schitteren in de nep-reclame voor Unox die het internet veroverde.

Zowel Ronald Smink als Hassan el Rahaui spelen op zaterdag 3 september op de opening van de Comedyhuis Club @ Kargadoor in De Kargadoor (Oudegracht 36) in Utrecht. Kaartjes kopen voor deze superspeciale opening (met minifestival in alle zalen van De Kargadoor) kan op onze spiksplinternieuwe website.

Het Comedyhuis hoopt iedereen op zaterdag 3 september te verwelkomen in De Kargadoor voor een knallende opening van de allereerste stand-up comedyclub van Utrecht. Voortaan is er namelijk elke dinsdag (open mic) en zaterdag (professionele show) wat te lachen in Utrecht! Het Comedyhuis is een Utrechts stand-up comedygezelschap dat bestaat uit Berit Companjen, Jeroen Pater, Jurg van Ginkel, Vanessa Jorissen, Felix Heezemans, Hans Gommer, Hank, Frans van der Groen, Soula Notos, Hassan el Rahaui en Ronald Smink.

Volg ons Facebook en Twitter en meld je aan voor de Comedyhuis-nieuwsbrief!