Jurg van Ginkel is stand-up comedian, tekstschrijver, journalist, presentor en érg lang (zoals u op de foto kan zien).

Stand-up comedian, Comedyhuis-lid, en sekssymbool voor mensen die op onhandige lange mannen vallen Jurg van Ginkel is vanaf vrijdag 26 augustus 13 weken lang op televisie te bewonderen als presentator van het programma De Kwestie op RTV Utrecht.

In De Kwestie gaat Van Ginkel de provincie Utrecht in om dieper in te gaan op een nieuwsonderwerp dat die week speelt. Stakende brandweermannen, ontgroeningen en al dat soort leuks: dat is het soort onderwerpen dat deze comedian en tv-presentator op geheel eigen wijze zal behandelen. Ook vraagt hij, als man van het volk, de mening van mensen op straat. En dat elke week 15 minuten lang. Wij kijken ernaar uit.

Het Comedyhuis is er helemaal klaar voor en gaat snel even opzoeken waar RTV Utrecht ook alweer zat op de tv (ergens helemaal achteraan op nummer 708 op Ziggo. Voorbij de Kazachstaanse staatstelevisie en dan stoppen net voor je bij het testbeeld belandt.) De Kwestie gaat vrijdag 26 augustus om 07.02 uur in première en is daarna elk uur te zien op RTV Utrecht.

Jurg van Ginkel is ook als stand-up comedian aan het werk te zien bij de opening van de Comedyhuis Club @ Kargadoor op zaterdag 3 september met Roel C. Verburg, Bart Melief, Tom Montfrooy, Ronald Smink en vele anderen. Kaartjes nu te koop (12.50 euro excl. servicekosten).