Comedyhuis Club @ Kargadoor Utrecht betekent elke week stand-up comedy in Utrecht!

Comedyhuis Club @ Kargadoor, de allereerste club in Utrecht die geheel en al draait om stand-up comedy, opent op zaterdag 3 september de deuren op wel heel speciale wijze. Op de eerste zaterdag van september wordt er namelijk een mini-festival georganiseerd. En dat betekent dat er in De Kargadoor in Utrecht de hele avond comedy te kijken valt in twee zalen met meer dan 20 comedians waaronder bekende grappenmakers als Roel C. Verburg (Padoem Patsss), Tom Montfrooy (finalist Camaretten 2015), Eric van der Woude (winnaar Culture Comedy Award), Berit Companjen (The Comedy Factory), Bart Melief (finalist Leids Cabaretfestival) en nog vele anderen. Zo komt Tom Staal (ex-GeenStijl, maar voor ons gewoon een van de leukste Utrechters die er is) langs om de club te openen (en ook een stukje te spelen). Koop dus nu je kaarten!

De grand opening van de Comedyhuis Club @ Kargadoor wordt het begin van een héél leuk jaar voor Utrecht. Want vanaf september valt er elke dinsdag en zaterdagavond standaard wat te lachen aan de Oudegracht 36 in de Domstad.

Elke dinsdag is het tijd voor de open mic, met nieuw comedytalent dat probeert door te breken en oude rotten die aan materiaal voor hun nieuwe shows werken. Stand-up comedy met het zweet in de handjes dus, zoals het hoort!

Zaterdag staat in Comedyhuis Club @ Kargadoor standaard een showcase show op het programma. En dat betekent dat de beste comedians van Nederland naar de Oudegracht afreizen om de Kargadoor op zijn kop te zetten. Verwacht bekende namen als Roel C. Verburg, Marlon Kicken, Ronald Smink, Berit Companjen en vooral: véél verrassingen.

De Comedyhuis Club is zoals de naam al doet vermoeden een idee van het Comedyhuis uit Utrecht. Het Comedyhuis bestaat uit comedians Jeroen Pater, Lambert-Jan Koops, Jurg van Ginkel, Hank, Vanessa Jorissen, Felix Heezemans, Soula Notos, Ronald Smink, Hassan el Rahaui, Hans Gommer en Frans van der Groen. Samen hebben zij meer dan honderd jaar aan comedy-ervaring. Daarom organiseren ze wekelijkse shows in De Kargadoor (en maandelijks eentje in TivoliVredenburg). Ook bieden ze comedycursussen aan voor beginnende komieken én bedrijven en zijn ze in te huren voor zakelijke trainingen, dagvoorzitterschappen of gewoon, om even bij te kletsen…

Kaarten voor de opening van Comedyhuis Club @ Kargadoor zijn nu te koop via onze spiksplinternieuwe website. Volg het Comedyhuis ook op Facebook en Twitter en meld je aan voor de Comedyhuis-nieuwsbrief!