Jörgen Raymann, de godfather van de Nederlandse stand-up comedywereld, komt op donderdag 27 oktober naar TivoliVredenburg voor een hele speciale editie van de Comedy Cloud. En kaartjes zijn maar 14 euro wat een unieke kans betekent voor comedyliefhebbers in Utrecht (en daarbuiten).

Het Comedyhuis is erg blij dat het eindelijk gelukt is een geweldenaar als Raymann naar Utrecht te halen. Want het was zijn programma The Comedy Factory dat veel mensen (en ook meerdere leden van het Comedyhuis) voor het eerst liet kennismaken met stand-up comedy uit binnen- en buitenland. Op donderdag 27 oktober gaat Raymann laten zien waarom hij al meer dan 15 jaar een vaste aanwezigheid is binnen de comedy- en cabaretwereld van Nederland met zijn gemakkelijke charme en ijzersterke grappen.

Maar naast Raymann wordt het ook hard lachen met Berit Companjen. Deze vurige comedian heeft een spervuur aan goede grappen en briljante improvisaties met het publiek paraat. Daarnaast zal ook Mark Waumans de humor naar 030 brengen. Mark begon ooit als rapper, maar is nu alweer enkele jaren bezig als comedian en scoort daar goed mee. Want Mark heeft een unieke stijl en vooral een volstrekt bizarre kijk op alledaagse dingen.

Wie ook uniek te noemen is, is comedytalent Pieter van Breevoort. Dit jaar nog winnaar van de juryprijs van de Comedyhuis Comedy Competitie en daarna een hit op het Utrecht International Comedy Festival. Pieter heeft een volstrekt bizarre persoonlijkheid op het podium en verrast met onverwachte grappen over onderwerpen als Kafka en Kant. Als MC zal Comedyhuis-lid Jurg van Ginkel de avond in goede banen leiden.