Elke show in de Comedyhuis Club in Utrecht is natuurlijk speciaal, maar een avondvullende voorstelling van het vleesgeworden stripfiguur Ronald Smink: da’s natuulijk net dat beetje extra speciaal. Daarom kijkt het Comedyhuis met veel plezier uit naar vrijdag 20 januari, want dan zal Smink, het Comedyhuis-lid uit het hoge Noorden met het rubberen gezicht, lekker een hele avond zijn eigenzinnige gang kunnen gaan in de meest intieme comedy club van Nederland. En dat betekent dus comedy (en cabaret) van het hoogste niveau!

In zijn avondvullende programma “Out of the Box!” heeft hij de beste en meest absurdistische stukken uit zijn drie solo-shows samengevoegd tot één spetterend geheel. Dat betekent dus dat je voor 12,50 euro eventjes fijntjes uitgelegd krijgt wat een indiaan op de snelweg doet met een bever en waarom de Paus nooit een bezoek brengt aan de Noordpool. En dat alles terwijl je van je stoel valt van het lachen om Smink zijn energieke presentatie en bizarre mimiek. Ronald Smink is niet voor niets een van de geheime wapens van het Comedyhuis: dit is een geweldenaar. Zorg dat je er dus bij bent op vrijdag 20 januari want dit wordt een legendarische show. Haal nu snel je tickets dus!

Geloof je ons niet? Dit is wat kenners over Ronald te zeggen hadden:

Zijn inventieve maalstroom aan absurde gedachtekronkels vliegt alle kanten op en is volstrekt onvoorspelbaar – Jury GSCF

Naarmate Smink zich in zijn verhalen laat gaan, ontstaan er absurdistische juweeltjes – Leeuwarder Courant

De Comedyhuis Club is pas enkele maanden open maar is nu al dé locatie in Utrecht geworden voor grappig, bijzonder en lekker laagdrempelige stand-up comedy. Of het nu de open mics op de dinsdagavond zijn waar wekelijks nieuw talent onder aanmoediging (en soms een klein beetje kritische feedback) het podium beklimt, of de zaterdagavond shows met grootheden als Wilko Terwijn, Roel C. Verburg, Jeroen Pater, Jacob Spoelstra, Harry Glotzbach en vele anderen: de Comedyhuis Club is populair onder zowel comedians als bezoekers. Kom dus een keer langs of bekijk even welke shows we nog meer in de aanbieding hebben!