Goed eten, en geweldige comedy: daar draait het allemaal om bij de Buck Loves Comedy Dinner Deal van de Comedyhuis Club en Buck’s BBQ House. Want met deze deal kan jij elke dinsdag eerst heerlijk dineren bij Buck’s BBQ House om daarna je lachspieren aan het werk te zetten in de Comedyhuis Club @ Kargadoor. En dat alles voor maar 15 euro!

Op vertoon van je Comedy Dinner Deal Ticket bij Buck’s mag je gewoon een hoofdgerecht (of 2 voorgerechten) van hun kaart bestellen. Dus geen daghap! Nee, je bestelt gewoon waar je zin in hebt. En als je dan lekker hebt gegeten loop je verder de Oudegracht af richting onze Comedyhuis Club en schuif je daar aan voor de hilarische open mic vol nieuw talent, rare mensen en ervaren comedians die nieuw materiaal uitproberen. Dat lijkt mij een topdeal voor maar 15 euries!

Interesse in de Buck Loves Comedy Dinner Deal? Ga dan in onze agenda naar een willekeurige show op de dinsdagavond om je kaartje aan te schaffen.

Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in de binnenstad van Utrecht. Treinstation Utrecht Centraal is op loopafstand en parkeergarage La Vie is om de hoek. Perfect gelegen dus! Meer weten over de snelste route per voet en auto? Klik hier!