Wijkentour Comedy Talent Award trekt Utrecht in op zoek naar stand-up comedytalenten in Zuilen, Kanaleneiland en Oudwijk

Nieuw Utrechts stand-up comedytalent ontdekken, daar draait het om bij de Comedy Talent Award Wijkentour die in april en mei de buitenwijken van Utrecht intrekt op zoek naar de beste grappenmakers van de Domstad. Daarom worden er op 28 april, 6 mei, 11 mei en 6 juni vier dagen met gratis workshops én shows georganiseerd in onder andere Zuilen, Oudwijk en Kanaleneiland. De Comedy Talent Award en daarbijhorende wijkentour worden georganiseerd door het Utrecht International Comedy Festival.

WORKSHOPS
Grappig zijn is leuk, maar leuk zijn op een podium: da’s pas écht lachen! Maar daarvoor heb je wel wat skills nodig. Die wil het UICF leren aan talentvolle jongeren in de Utrechtse wijken zodat ze zo snel mogelijk op een podium kunnen shinen.

Tijdens de workshops van de Comedy Talent Award Wijkentour gaan jongeren uit de wijk die zich hebben opgegeven samen met de finalisten van de Comedy Talent Award (de grootste stand-up comedyprijs van Nederland) werken aan grappen. En dat beloven leerzame, maar vooral erg leuke middagen te worden.

Onder begeleiding van de ervaren comedians van het Comedyhuis leren de deelnemers hoe een goede grap werkt en krijgen ze uitleg over de beste manier om op het podium het dak eraf te knallen. De meest talentvolle jongeren uit de wijk mogen ‘s avonds het podium opklimmen om hun grappen voor een echt publiek te vertellen. Zo hopen het UICF en het Comedyhuis ervoor te zorgen dat Utrechtse jongeren die anders nooit het podium hadden beklommen hun eerste stappen gaan zetten om de volgende Najib, Anuar, of Jan-Jaap te worden. Aanmelden? Mail jeroen@comedyhuis.nl!

SHOWS
Bij de shows van de Comedy Talent Award Wijkentour spelen de beste deelnemers van de Comedy Talent Award. Op deze manier doen deze talentvolle jonge comedians uit Utrecht en daarbuiten ervaring op terwijl ze het publiek een geweldige avond bezorgen. Elke show staat onder leiding van een Master of Ceremonies die alles in goede banen leidt en wordt ook nog eens voorzien van een optreden van een ervaren comedian van bijvoorbeeld het Comedyhuis in Utrecht. Gegarandeerd lachen dus!

OVERZICHT WORKSHOPS EN SHOWS

WORKSHOP ÉN SHOW
Vrijdag 28 april
ZIMIHC Zuilen
Workshop: 10.00-17.00 uur / Show: 20.30 uur
Facebook-event workshopGratis!
Facebook-event show
– 5 euro

Zaterdag 6 mei
Podium Oost
Workshop: 10.00-17.00 uur / Show: 20.30 uur
Facebook-event workshop Gratis!
Facebook-event show
– 5 euro

Zaterdag 3 juni
Comedyhuis Club
Workshop: 13.00-17.00 uur / Show: 20.30 uur
Facebook-event workshop Gratis!
Facebook-event show
– 12,50 euro

ALLEEN WORKSHOP
Donderdag 11 mei
Cultuurhuis Kanaleneiland
Workshop: 19.30-22.00 uur
Facebook-event workshopGratis!

Wijkentour Comedy Talent Award zoekt stand-up comedytalent in Utrechtse wijken Zuilen, Oudwijk, Kaneleneiland (in samenwerking met Stichting UICF)