Het Comedyhuis versterkt zich met twee talentvolle en bijzondere comedians: Tobi Kooiman en Patrick Meijer. Zij zijn vanaf nu officieel lid en zullen regelmatig te zien zijn tijdens de shows op dinsdag en zaterdag in de Comedyhuis Club aan de Oudegracht 36 in Utrecht.

Tobi Kooiman is een talentvolle comedian en het Comedyhuis is zeker niet de enige die dat ooit is opgevallen: in 2015 won hij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In 2016 sleepte hij de publieksprijs van de Comedy Talent Award in de wacht. Kooiman brengt vlot gespeelde comedy met goede grappen en een persoonlijk verhaal. Eentje om in de gaten te houden voor de toekomst.

Patrick Meijer is een ervaren comedian met een voorliefde voor de bizarre grap met een onverwachte twist. Een echte comedian’s comedian dus die het liefste de moeilijkste weg bewandelt naar de grap maar die er altijd in slaagt om uit de meest vreemde ideeën een keiharde lach te persen. Bovendien is hij sinds dit jaar een gevierd auteur met de publicatie van zijn eerste (kinder)boek: Pappa Beer Moet Neuken. (Staat toch chic in de line-up, zo’n intellectueel!)

Het Comedyhuis kan de hulp van Kooiman en Meijer goed gebruiken, want het Utrechtse comedygezelschap groeit als kool. Zo werd dit jaar de Comedyhuis Club geopend met elke dinsdag en zaterdag een comedyshow en werden ook de shows in TivoliVredenburg (met onder anderen Jeroen Leenders en Jörgen Raymann) goed bezocht. Ook trok het Comedyhuis de Utrechtse wijken in om daar workshops comedy te geven aan jongeren en werd het Utrecht International Comedy Festival georganiseerd. Dankzij het Comedyhuis hebben in Utrecht dus duizenden mensen een beetje extra humor mee kunnen pikken!