Het is zomer, de zon schijnt en dat betekent dat de gemiddelde temperatuur tijdens een show in de Comedyhuis Club de 35 graden nadert. Tijd voor een zomerstop dus voor we ons publiek gaar koken en die barbecue-lucht nooit meer uit de gordijnen krijgen. In september keren we weer terug met de beste stand-up comedy van Nederland in de leukste (en enige) comedyclub van Utrecht: de Comedyhuis Club.

Maar eerst een paar weekjes zomerstop. En dat werd tijd, want de Comedyhuis Club mag dan pas sinds september vorig jaar geopend zijn als als enige stand-up comedyclub van Utrecht, maar sinds die tijd hebben we zo’n honderd shows en open mics gegeven en meer dan tweeduizend bezoekers ontvangen. En dan gaven we in de tussentijd ook nog eens meerdere comedycursussen om beginnende comedians op pad te helpen, en werd de Comedy Talent Award bij ons in huis georganiseerd, waarbij nieuwe comedians de kans kregen door te breken. Kortom: we hebben wel een zomerstop verdiend.

Valt er dan niets meer te lachen in de Domstad de komende maanden? Natuurlijk wel! Op vrijdag 14 juli staan onze vrienden van improvgezelschap Flunknarf bij Midnight Comedy in TivoliVredenburg. Dat betekent dus gratis naar de Biergarten om spelletjes spelen en gezellig te kletsen en vervolgens met een pilsje in de hand kijken naar een hilarisch uurtje volledig geïmproviseerde comedy met Ruud Smulders, Andries Tunru en vele anderen. Absolute aanrader!

Ook gaan de leden van het Comedyhuis eind augustus naar de Edinburgh Fringe om talent te scouten voor het Utrecht International Comedy Festival, zelf een paar showtjes te spelen en pints te drinken met onze Schotse vriendjes.

In september zijn we weer terug. Onze kick-off is op zondag 3 september tijdens het Uitfeest en daarna gaan we weer vol aan de bak met elke week een open mic en een professionele showcase met topcomedians. En daarnaast wisselend op de vrijdag een Engelse show, improv met Flunknarf en solo try-outs van gevestigde namen. We zijn dus nog lang niet uitgelachen in Utrecht! Zo. En dan nu aan het bier!

Liefs,

Het team achter de Comedyhuis Club
Lambert-Jan Koops
Jurg van Ginkel
Jeroen Pater
Hans Gommer
Vanessa Jorissen
Felix Heezemans
Soula Notos
Hank
Tobi Kooiman
Hassan el Rahaui
Patrick Meijer