Omdat Noord-Korea niet alleen kernwapens bezit, maar er ook mee rondstrooit als een benevelde Sinterklaas op een kinderfeestje, moest de Comedyhuis Club in Utrecht wel investeren in een ONOPVALLENDE kernoorlog-detector. Deze discrete alarminstallatie geeft het publiek tijdens onze shows LIVE updates of het al oorlog met Noord-Korea is. Op deze manier kunnen bezoekers rustig genieten van hoogstaande stand-up comedy in de wetenschap dat de nucleaire holocaust nog niet is afgetrapt. Ontspannend!

De Comedyhuis Club (Oudegracht 36, Utrecht) is de enige comedyclub van Utrecht met elke dinsdag, vrijdag en zaterdag geweldige stand-up comedyshows. Het is tevens de enige horecagelegenheid in Utrecht met een dergelijke DISCRETE detector. Bovendien zit het in een kelder, en da’s fijn als het oorlog wordt.

Allemaal redenen om in deze onzekere tijden een keertje langs te komen. Meer weten of een kaartje kopen? Klik hier voor de agenda!