Comedy en eten: het perfecte avondje uit in Utrecht dankzij Comedyhuis Club en Buck's BBQ House

Een avondje uit in de Comedyhuis Club in Utrecht moet vooral leuk zijn, dus waarom zou je in vredesnaam nog van tevoren koken? Zet die potten en pannen terug in de kast en laat ons voor je zorgen met onze speciale Buck’s Loves Comedy-Deal: een volledige maaltijd én comedy voor maar 17,55 (INCLUSIEF servicekosten)!

Buck’s BBQ House is het hipste nieuwe restaurant in Utrecht dat zich helemaal richt op rokerige spareribs, knapperige pork belly en frisse pico de gallo (voor de fijnproevers en vegetariërs). Buck’s BBQ House is zo’n zaak waar je altijd met een glimlach naar buiten loopt, net als de Comedyhuis Club dus! Bij de Buck’s Loves Comedy-Deal krijg je elke dinsdagavond voor maar 17.55 euro een hoofdgerecht én patat bij Buck’s BBQ House waarna je gezellig door kan wandelen naar De Kargadoor om in de Comedyhuis Club te genieten van comedy.

Lekker eten en daarna stand-up comedy kijken doe je met de Buck's Loves Comedy-deal van de Comedyhuis Club en Buck's BBQ HouseEn om het allemaal behapbaar te houden is het op dinsdag tijd voor onze open mic, waar je zo’n acht comedians te zien krijgt die allemaal een paar minuutjes grappen komen testen. Een show met nóg meer vaart dan normaal dus, waarbij er altijd iets leuk tussen zit (net als het menu van Buck’s BBQ House).

Een kaartje voor Buck’s is 16 euro + 1,55 servicekosten. Het enige dat jij hoeft te doen, is een Buck’s Loves Comedy-Deal kaartje kopen en die mee te nemen naar Buck’s BBQ House (Oudegracht aan de Werf 159, Utrecht). Wij geven door dat je komt!

Barbecue eten comedy kijken: dat doe je elke dinsdag met Buck's BBQ House en de Comedyhuis Club in Utrecht

Zorg dat je rond 19.00 uur in Buck’s BBQ House bent, zodat je rustig kan eten om daarna naar de Comedyhuis Club (Oudegracht 36) te wandelen voor de show die om 20.30 uur begint. Die wandeling duurt ongeveer 8 minuten.

De Buck’s Loves Comedy-Deal is ideaal voor groepen, feestjes, bedrijfsuitjes, jaarclubs, voetbalteams en meer. Speciale wensen voor het eten? Mail ons even of geef het direct door aan Buck’s BBQ House (info@bucksbbqhouse.nl).

Wanneer bieden wij de Buck’s Loves Comedy-Deal aan? Op elke open mic van de Comedyhuis Club, dus voorlopig op de komende data:

Buck’s Loves Comedy-Deal in 2017

Dinsdag 12 september, dinsdag 19 september, dinsdag 26 september, dinsdag 3 oktober, dinsdag 10 oktober, dinsdag 17 oktober, dinsdag 24 oktober, dinsdag 31 oktober, dinsdag 7 november, dinsdag 14 november, dinsdag 21 november, dinsdag 28 november, dinsdag 5 december, dinsdag 12 december en dinsdag 26 december

Buck’s Loves Comedy-Deal in 2018
Dinsdag 2 januari, dinsdag 6 februari, dinsdag 13 februari, dinsdag 20 februari, dinsdag 27 februari, dinsdag 6 maart, dinsdag 13 maart, dinsdag 27 maart, dinsdag 3 april, dinsdag 10 april, dinsdag 17 april, dinsdag 24 april, dinsdag 1 mei, dinsdag 8 mei, dinsdag 15 mei, dinsdag 22 mei, dinsdag 29 mei, dinsdag 12 juni, dinsdag 19 juni en dinsdag 26 juni

Buck's Loves Comedy-deal: eten en comedy voor 17 euro in Utrecht! Het ideale avondje uit.