Het is herfst en de gure wind waait weer door Driebergen heen, tijd om op te warmen (en vooral op te vrolijken!) dus bij de Comedy Night in de Bergse Bossen op zaterdag 14 oktober. Met deze keer weer een line-up vol grappige comedians met als kers op de taart de hilarische Dian Liesker. Kom gezellig opwarmen en ontdekken waarom Dian Liesker de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten in de wacht sleepte én regelmatig op tv te zien is in het AVROTROS tv-programma Ruben en de Idioten. Wacht niet te lang, en haal nu je tickets in huis!

En Dian Liesker is niet de enige die gaat zorgen voor een leuke avond want ook Mark Waumans komst langs. Deze Amsterdammer won op het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival in 2015 de publieksprijs en staat bekend om zijn hoge grapdichtheid en droge stijl. Stevige comedy waar je gewoon hard om gaat lachen dus.

Ook Esther van der Voort weet hoe ze mensen aan het lachen moet maken met ongegeneerde verhalen over het leven als 40-jarige gescheiden cougar, daten, opvoeden, instorten en opkrabbelen. Herkenbare humor voor iedereen van 8 tot 88 jaar oud.

Gerrie Smits gaat zorgen voor wat Brabantse gezelligheid. Deze sympathieke cabaretier uit Brabant neemt je met veel fantasie je mee in zijn wereld vol, voor iedereen, heeeel herkenbare situaties.

De Master of Ceremony van de avond is Tom Montfrooy. Tom stond in de finale van Camaretten 2015, is ontwapenend én vrolijk, en je kan niet anders dan met een brede grijns op je gezicht luisteren naar deze fijne man, en zijn stevige grappen.

Kortom, herfstvakantie of niet: de Comedy Night van Bergse Bossen zorgt voor een gezellige, grappige en geweldig avondje uit. En kaartjes zijn ook nog maar eens € 15,00 (voor studenten € 12,50) en aan de deur (indien voorradig) € 17,50. Haal dus nu je tickets!

En omdat het vakantie is, pakken we helemaal groot uit. Want wie wil er nou koken op zijn vrije dag? Voor slechts € 24,50 extra (dus voor €39,50) heb je voor de show een geweldig driegangenmenu in het Grand Café, samengesteld door onze chef (vegetarische variant altijd beschikbaar).

Wil je weten wat het Comedyhuis nog meer voor leuks organiseert in Utrecht en omstreken? Volg ons Facebook en Twitter en meld je meteen evn aan voor de Comedyhuis-nieuwsbrief!