Ga samen met een ervaren comedian van het Comedyhuis een hele dag werken aan het verbeteren van jouw stand-up comedy optreden!

VOOR WIE
Je speelt op dit moment af en toe een open mic stand-up comedy. Soms gaat het goed en soms minder. Je hebt al een reeks grappen geschreven maar je hebt het idee dat er het beter kan. Je wilt graag je set sterker maken en nieuwe grappen leren uitwerken. Je wilt nieuwe technieken ontwikkelen om tot comedy-materiaal te komen. Antwoord je op de vorige stellingen voornamelijk ja dan is deze workshop geschikt voor jou.

DOOR WIE
Comedian Jeroen Pater neemt je mee in het schrijf- en ontwikkel proces van de grap en je comedy-set. Tijdens deze workshop ga je met de docent en de groep werken aan je eigen set en verbeter je je eigen geschreven grappen. Tijdens de ochtend leer je nieuwe schrijf- en brainstorm-technieken en past die ’s middags toe in je eigen set/materiaal met als doel: een sterkere comedy-set.

MEER INFORMATIE
Datum: zondag 12 november 2017
Tijden: 10.00 uur (inloop: 09.30 uur, de dag eindigt om 17.00 uur met een borrel)
Locatie: Winterboeidreef 6 in Utrecht
(5 minuten lopen vanaf station Overvecht)
Minimaal aantal deelnemers: 6 personen
Facebook-event

Meer info of aanmelden via: info@comedyhuis.nl

Docent: Jeroen Pater

Kosten: 89 euro, inclusief lunch