In december heeft de Comedyhuis Club nog een berg shows om jou de donkere winterdagen door te helpen. Want met een bezoekje aan de enige stand-up comedyclub van Utrecht, ga je lachend het nieuwe jaar in. En dat er behoefte is aan comedy blijkt wel uit onze bezoekcijfers: de zaterdag is inmiddels standaard uitverkocht. Dus zorg dat je niet voor een teleurstelling komt te staan en koop nu je kaartje voor een van onze comedy-shows in december!

Woensdag 27 december is er een speciale show op Derde Kerstdag: de Derde Kerstdag Comedyshow met de beste professionele comedians van Nederland. Eerste en Tweede Kerstdag zijn voor jouw (schoon)ouders, en op Derde Kerstdag kan je de calorieën van de kerstmaaltijden eraf lachen met de beste comedians.

Op zaterdag 23 december en zaterdag 30 december zijn er nog twee hele speciale showcase shows. Op zaterdag 23 december is De Kargadoor omgetoverd in kerstsferen, met versieringen, glühwein en een gratis filmvertoning van Harold&Kumar vóór we ons warm lachen bij onze comedyshow. Tickets voor Comedyhuis Club – zaterdag 23 december.

Stand-up comedy just sounds better in English! Dus kom op vrijdag 29 december naar onze Engelse show voor de beste comedy in het Engels. Get your tickets here! Op zaterdag 30 december is er nog een ‘gewone’ showcase show met geweldige comedians die het dak van onze kelder af gaan spelen.. Haal je kaartje op tijd. De zaterdag verkoopt vaak uit! Tickets voor Comedyhuis Club – zaterdag 30 december.

Op vrijdag 22 december doen we tussendoor nog even improvisatiecomedy van het hoogste niveau met Flunknarf. Wat ze precies gaan doen… dat weten ze zelf nog niet eens maar leuk wordt het! Want de jongens en meiden van Flunknarf improviseren een hele voorstelling met scherpe grappen, retesnelle improvisaties en bizarre liedjes in elkaar met slechts een paar suggesties uit het publiek. Grappig, vermakelijk én indrukwekkend tegelijk. Tickets voor Comedyhuis Club Presents: Flunknarf op vrijdag 22 december.

Op zoek naar comedy van het aller-hoogste niveau (letterlijk én figuurlijk)? Dan moet je op donderdag 28 december naar de bovenste verdieping van TivoliVredenburg in Utrecht voor onze maandelijkse Comedy Cloud-avond, met deze keer  Wouter Monden, Kristel Zweers en als headliner de briljante Martijn Oosterhuis. Ietsje duurder dan een kaartje voor de Comedyhuis Club, maar het geld meer dan waard!