Andries Tunru, Stefan Hendrikx en Jans Budding komen het Comedyhuis versterken en daarmee is dit Utrechtse stand-up comedygezelschap zomaar drie talentvolle comedians rijker. De drie comedians zullen komend seizoen vaker te zien zijn in weekendshows van het Comedyhuis in de Comedyhuis Club, de enige (en dus meteen ook maar de leukste) stand-up comedyclub van Utrecht). Ook zijn zij te boeken via het Comedyhuis (of gewoon door ze aan te spreken in de kroeg, maar wij zijn sneller).

Andries Tunru won de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival én de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. Sindsdien schrijft hij zijn bio’s in de derde persoon zodat het lijkt alsof hij daar een mannetje voor heeft. Bovendien is hij ook een geweldige improv-speler die regelmatig bij de Nederlands kampioen Flunknarf (ook regelmatig te zien met shows in de Comedyhuis Club). Een topcomedian voor het Comedyhuis dus. Jottem!

Stefan Hendrikx doet nog geen anderhalf jaar aan stand-up comedy maar heeft nu al bewezen dat hij een topper is door bijvoorbeeld met gemak de Comedy Talent Award op zijn naam te schrijven. Hij is pas sinds kort bij het Comedyhuis, maar was daarvoor al vaste kracht bij improvcomedy-collectief Flunknarf en te zien in het BNN-programma Alpacas. Unieke grappen. Geweldige energie. Topcomedian in de dop. Blij dat we nog even van hem mogen genieten voor we hem niet meer kunnen betalen, want dit wordt een grote!

Toen de mensen van het Comedyhuis Jans Budding zagen op een van hun open mics wisten ze meteen: deze moet lid worden van het Comedyhuis. Want Jans is nog niet zo lang bezig, maar haar grappen staan als een huis. Deze Amsterdamse vertelt vrolijke verhalen vol zelfspot. En dat mogen wij wel. Hier gaan wij, en het publiek van de Comedyhuis Club, nog héél veel plezier een beleven! Geloof je ons niet? Check de video (vanaf 4:49)!

Andries, Stefan en Jans zullen samen met de andere Comedyhuis-comedians regelmatig te bewonderen zijn in de Comedyhuis Club. Komend seizoen zal die vaste Nederlandstalige shows hebben op zaterdag én vrijdag. De eerste van het nieuwe seizoen is op zaterdag 1 september en de kaartverkoop is net begonnen. Wacht niet te lang: stand-up comedy is een serieuze zaak!