Het Comedyhuis in Utrecht maakt natuurlijk elke week mensen aan het lachen met leuke stand-up comedy in Utrecht, maar dat betekent niet dat wij niet óók super gepassioneerd zijn over [kijkt naar papiertje] de versterking en uitbreiding van privacyrechten in de Europese Unie door middel van het voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming! Klik hier voor ons volledige privacy-statement.

Omdat wij zo’n harde plasser krijgen van internationale privacyvraagstukken de vraag: mogen we je in de toekomst 3/4 keer per jaar een mailtje sturen over toffe comedyshows in Utrecht, het Utrecht International Comedy Festival en andere zaken waar je hard om kan lachen? Zo ja. Vul dan het formulier hieronder in om lid te worden van onze nieuwsbrief.

Zo nee, dan schrijf je je toch lekker niet in?  Maar vóór je die beslissing neemt: check eerst even het beeldige plaatje hieronder van Comedyhuis-bazen Lambert-Jan Koops, Jurg van Ginkel en Jeroen Pater als mythische pornopaarden in een fantasy-landschap.

Als je lid wordt van onze mailinglijst beloven we nóóit meer zoiets engs te sturen. Dat betekent dat we gegarandeerd het ergste hebben gehad en het alleen maar beter gaat worden! Waarom zou je het niet doen? Precies. Kies wijselijk!

Comedyhuis-nieuwsbrief

[fusion_widget_area name=”avada-custom-sidebar-mailchimpwidgetoppaginaofbericht” title_size=”” title_color=”” background_color=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]