Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De leukste manier om de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw te overbruggen, is in TivoliVredenburg in Utrecht tijdens de allerlaatste Comedy Cloud-show van dit jaar op donderdag 27 december. Met voor deze extra speciale avond een extra feestelijke line-up.

In de eerste helft zie je Bas Birker. Hij woont al jaren in België en komt met grof geschut: oftewel, grappen over domme Belgen, goedkope Nederlanders en alles ertussenin. Niks is heilig en alles lijkt makkelijk als Bas Birker het doet.

Daarna hebben we een traktatie want de grote Jeroen Leenders komt langs. En dat is héél erg fijn want Leenders is een legendarische comedian die op het afgelopen Utrecht International Comedy Festival het publiek helemaal plat speelde. Volstrekt bizar en overweldigend. Mis. Dit. Niet!!!

In de tweede helft supertalent Destin Sleutel. Altijd al de clown van de klas, en eigenlijk nergens op zijn plek tot hij het podium opstapte. Destin is iemand die met zijn volmaakt relaxte stijl de lachers altijd meekrijgt met geestverruimende grappen.

Afsluiter van de avond is de improvisatiecomedy van Flunknarf. Deze jongens en meiden verzinnen een hele show voor je ogen mét suggesties uit het publiek. En dat doen ze goed. Het is niet voor niks dat Flunknarf op het Utrecht International Comedy Festival een bomvolle Pandora-zaal helemaal plat speelde. En dat gaan ze op 27 december nog even dunnetjes overdoen.

De avond staat onder leiding van de enige comedian die tegelijkertijd Sinterklaas én de Kerstman kan spelen terwijl hij als portier werkt: ‘Mr. Utreg’ Hans Gommer. Hij zal als MC ervoor zorgen dat iedereen een heerlijk avondje beleeft.

Tickets via de site van TivoliVredenburg klik hier (doe het nu NU NUUUUUuuuu!)