Laden Evenementen
Stand-up comedywedstrijd Comedy Talent Award (CTA) is aan de halve finale toe: spanning, angstzweet én goede grappen. Dat zie je bij de CTA!

De Comedy Talent Award, oftewel de grootste stand-up comedywedstrijd van Nederland, begint spannend te worden. Al jarenlang is deze competitie dé manier voor beginnende stand-up comedians om zichzelf in de kijker te spelen bij het publiek en hun professionele collega’s. De winnaars van de jury- en de publieksprijs mogen namelijk spelen op het allergrootste stand-up comedyfestival van Nederland: het Utrecht International Comedy Festival op 6 en 7 maart 2020 in TivoliVredenburg.

De audities hebben een aantal deelnemers overleefd… nu is het tijd voor de halve finales, waarin jury- en publiek beslissen over het lot van de beginnende comedians. Spanning, zenuwen en goede grappen: je ziet het allemaal bij een avondje Comedy Talent Award!

LET OP! Bij deze show zie je dus alléén nieuwe talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op bijvoorbeeld de normale open mic van de Comedyhuis Club ziet. Net even anders, maar minstens even leuk!