Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Comedy Talent Award is al jarenlang dé manier voor beginnende stand-up comedians om zichzelf in de kijker te spelen bij het publiek en hun professionele collega’s. De winnaars van de jury- en de publieksprijs mogen namelijk spelen op het allergrootste stand-up comedyfestival van Nederland: het Utrecht International Comedy Festival op 5 en 6 maart 2021 in TivoliVredenburg. Maar eerst… moeten ze de audities overleven! De audities van de Comedy Talent Award zijn berucht in comedyland. Op één avond ziet het publiek soms wel 11 comedians langskomen, variërend van complete beginners tot ervaren amateurs. Het publiek beslist wie er naar de kwartfinale gaan. Een spetterende, rare, hectische én hilarische avond dus. Comedy op het scherpst van de snede!

Ook wij hanteren de huidige Covid-19 maatregelen. Dat betekent dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Koop je kaartje dus snel want vol = vol.

LET OP! Op deze avond zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op bijvoorbeeld de normale open mic van de Comedyhuis Club ziet. Net even anders, maar minstens even leuk!

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant