Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Eerst lekker eten en dan een avond comedy kijken: da’s een deal waar het Comedyhuis zich wel in kan vinden. Vooral als dat hele pakket maar 17,55 euro kost. Daar ga je toch niet zelf voor koken?! Kies daarom elke dinsdag voor de Casa Knappi Comedy Diner-deal: hoofdgerecht + toetje + ticket voor de open mic in de Comedyhuis Club voor maar 17,55 euro!

Casa Knappi is dé meest intieme en gezellige lunchroom van Utrecht met elke dag van 18.00-20.00 uur een heerlijke daghap. Wat het is, ontdek je op de avond zelf maar blij ga je ervan worden! Want of het nou een Pastel de Choclo (Chileense ovenschotel), pittige Surinaamse Pom, lasagna of een pompoenschotel is waar je het warm van krijgt: Casa Knappi kiest voor kwaliteit.

Casa Knappi (Loeff Berchmakerstraat 36) zit op nog geen vijf minuten lopen van de Comedyhuis Club (Oudegracht 36) en is het geestenkind van mensen die ervan houden om anderen blij te maken. Een perfecte match dus voor het Comedyhuis!

Hoe werkt het?
– Koop een Casa Knappi Comedy Diner-deal. (1 p.p.)
– Het Comedyhuis geeft door dat je komt! (Mail even naar jurg@comedyhuis als je vegetarisch/glutenvrij wil eten.)
– Meld je om 18.00-19.00 uur bij Casa Knappi op de Loeff Berchmakerstraat 36
– Loop na het eten met volle maag door naar de Comedyhuis Club (Oudegracht 36). Laat hier je ticket zien en geniet om 20.30 uur van een show met 8 comedians én de allerleukste nieuwe grappen.