Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De vijfde editie van de Comedy Talent Award wordt steeds spannender. In de Comedyhuis Club in Utrecht strijden nieuwe comedians voor een speelplek op het Utrecht International Comedy Festival 2018. Tijdens de voorrondes moesten de deelnemers het voor elkaar krijgen om beter te zijn dan tientallen concurrenten en nu is het tijd voor de halve finales. Het publiek en een speciale jury oordelen wie er door mag naar de finale. Spannende, knettergekke en vooral hilarische avonden dus!


De twee winnaars van de Comedy Talent Award (CTA) mogen spelen op het grootste stand-up comedyfestival van de Benelux: het Utrecht International Comedy Festival op vrijdag 6 en zaterdag 7 april in TivoliVredenburg. Daar delen de CTA-winnaars het podium met meer dan 50 van de grappigste comedians uit binnen- en buitenland.


LET OP
Deze voorstelling maakt deel uit van de Comedy Talent Award, een talentenwedstrijd voor beginnende comedians. Hier zie je dus nieuw talent in plaats van de gebruikelijke show van ervaren artiesten op onze vrijdagavond. Minstens even leuk maar wel een stuk spannender!