Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Viet avonden op rij werkte een groep jonge comedytalenten zich in het zweet om samen met de ervaren comedians van het Comedyhuis een perfect comedy-optreden neer te kunnen zetten. En deze avond kunnen hun vrienden en familie (maar ook gewone mensen zoals jij) zien of dat is gelukt. Een show vol zenuwachtige comedians, nerveus gegiechel en comedians die hun droom proberen waar te maken dus.


De eindshow van de talenten van de Summercourse is altijd erg geliefd bij de leden van het Comedyhuis. Want dit is waar stand-up comedy om draait: comedians die badend in het zweet een grap vertellen en dan zien… dat ie werkt!


Dit is een ticket voor de show in de GROTE ZAAL. Deze show begint om 20.30 uur. U wordt gevraagd er rond 20.00 uur te zijn.


LET OP
Deze voorstelling is in plaats van onze gewone show. Hier zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op onze normale open mic ziet. Ietsje anders dus maar zeker even leuk!