Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

LET OP! Na zaterdag 25 september heb je voor shows van het Comedyhuis in De Kargadoor een geldige QR-code nodig via de Coronacheck-app. Shows beginnen om 20.00 UUR. De deuren van De Kargadoor zijn om 19.30 uur open zodat je wat te drinken kan halen. En… die drankjes mogen mee de zaal in!

De stand-up comedycursus van het Comedyhuis is weer toe aan de eindshow. En dat betekent bloednerveuze cursisten die voor het eerst het podium op gaan én… boven zichzelf uitstijgen. De meest gezellige show van het Comedyhuis. Good vibes only!

Eerst een hapje eten voor je de cursisten wil bekijken? Kies voor de Pizza Beppe Dinnerdeal. Daarmee krijg jij 20 procent korting op een pizza bij de beste pizzeria van Utrecht op de Hardebollenstraat 10 in Utrecht. En daarna kan je naar de Eindshow van de Comedycursus. Wil jij een Pizza Beppe Dinnerdeal? Klik onderaan op de datum van de eindshow waar je naartoe wil, en koop dan een Pizza Beppe Dinnerdeal-ticket. Neem dit ticket mee naar Pizza Beppe (Hardebollenstraat 10, Utrecht) en krijg 20 procent korting op jouw pizza. Daarna loop je in vijf minuten naar Oudegracht 36 en kom je met hetzelfde ticket binnen bij de eindshow. Mamma mia!