Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Zonder dat u het doorhad, werkte een groep jonge comedytalenten zich de afgelopen tijd in het zweet om samen met de ervaren comedians van het Comedyhuis een perfect comedy-optreden neer te kunnen zetten. En deze avond kunnen hun vrienden en familie (maar ook gewone mensen zoals jij) zien of dat is gelukt. Een show vol zenuwachtige comedians, nerveus gegiechel en comedians die hun droom proberen waar te maken.

De eindshow van de comedycursustalenten is geliefd bij de leden van het Comedyhuis. Want dit is waar stand-up comedy om draait: comedians die badend in het zweet een grap vertellen en dan zien… dat ie werkt!

LET OP!
Deze voorstelling is in plaats van onze normale show. Hier zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op onze normale open mic ziet. Ietsje anders dus maar zeker even leuk!

Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in het centrum van Utrecht.

Meedoen?
Meedoen aan een cursus van het Comedyhuis? Dat kan. Wij maken jouw debuut op het stand-up comedypodium zo leuk en makkelijk mogelijk. Klik dan hier voor meer informatie over startdata en prijzen.

LET OP: Deze voorstelling is in plaats van onze gewone show. Hier zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op onze normale open mic ziet. Ietsje anders dus maar zeker even leuk!