Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

maart 20 @ 8:30 pm - 11:30 pm

Comedyhuis Club – Eindshow Comedytalenten

Zeven weken lang werkte een groep jonge comedytalenten zich elke maandagavond in het zweet om samen met de ervaren comedians van het Comedyhuis een perfect comedy-optreden neer te kunnen zetten. En deze avond kunnen hun vrienden en familie (maar ook gewone mensen zoals jij) zien of dat is gelukt. Een show vol zenuwachtige comedians, nerveus gegiechel en comedians die hun droom waarmaken dus.


 Stand-up comedy: het staat bij veel mensen op nummer één van de bucket list. Maar deze helden gaan het vanavond écht doen. De eindshow van de comedycursustalenten is altijd erg geliefd bij de leden van het Comedyhuis. Want dit is ook waar stand-up comedy om draait: comedians die badend in het angstzweet een grap vertellen en dan zien… dat ie werkt! Kom dus langs voor een avond lang lachen met (en soms ook om) de aller-nieuwste comedians…


LET OP
Deze voorstelling is in plaats van onze normale open mic. Hier zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op onze normale open mic ziet.

Gegevens

Datum:
maart 20
Tijd:
8:30 pm - 11:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.com/e/comedyhuis-club-eindshow-comedytalenten-tickets-36538953995

Locatie

De Kargadoor
Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht
Utrecht, 3511 AP NL
+ Google Maps