Laden Evenementen

Soms heb je zin om comedy te kijken, maar niet om een hele avond kwijt te zijn. Daarom presenteert het Comedyhuis op zaterdag 26 januari weer de Fast Show: een korte comedy-show van één uur van een geweldige comedian die jou zestig minuten aan het lachen gaat maken vóór onze ‘normale’ show diezelfde avond. Een comedy canapé zo u wil: want om 19.00 uur stap je de Comedyhuis Club in om er een uurtje later weer verfrist en met een lach op het gezicht uit te komen. En om het extra lichtverteerbaar te maken, kost deze show ook nog maar eens 10 euro.


Dus… Wacht niet te lang met kaarten kopen voor: de Comedyhuis Club Fast Show met Marlon Kicken. Marlon is de meest goedlachse cabaretier uit Brabant. Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Marlon Kicken zit letterlijk in de lift! Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen?


In zijn derde theatervoorstelling ‘In de lift’ neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten?


Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest!


Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in het centrum van Utrecht. Meer informatie over de route? Klik hier!