Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
De open mic in de Comedyhuis Club is een show met de beste comedytalenten en ervaren comedians die samen nieuwe grappen testen. Omdat je op één avond zo’n acht comedians te zien krijgt die allemaal een paar minuutjes spelen, zit de show vol vaart en verveelt het nooit. Bovendien is dit onze meest laagdrempelige show, want voor een tientje zit jij al op de eerste rij!
 
DINNERDEAL OP DINSDAG
Ga voor de open mic lekker eten met onze Loaded Comedyhuis Dinnerdeal. Eerst genieten van fried sushi, pokébowls en andere festival food lekkernijen en daarna comedy kijken. En dat voor maar 26,95 euro! Koop een Loaded Comedyhuis Dinnerdeal-ticket, en kijk voor meer info op onze speciale Loaded Comedyhuis Dinnerdeal-pagina.
 
ROUTE
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in het centrum van Utrecht. Klik voor route: http://bit.ly/ComedyhuisRoute
 
MEEDOEN
Meedoen aan de open mic? Mail openmic[@]comedyhuis.nl. Aanmeldingen op andere wijze worden niet in behandeling genomen. Let wel: er zijn meer aanmeldingen dan speelplekken.