Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De open mic in de Comedyhuis Club is  een show met de beste comedytalenten van het land, afgewisseld met ervaren comedians die nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, voor zowel de comedians als voor het publiek. En omdat je op één avond zo’n acht comedians te zien krijgt die allemaal een paar minuutjes spelen, zit de show vol vaart en verveelt het nooit. Bovendien is dit onze meest laagdrempelige show, want voor minder dan een tientje (9,79 euro incl. servicekosten) zit jij al op de eerste rij! (Of achteraan als je dat liever hebt…)


Buck’s Loves Comedy-Deal
Wil jij eerst lekker eten en daarna genieten van onze Open Mic? Dat kan! In samenwerking met de barbecue-beesten van Buck’s BBQ House in Utrecht is er nu de Buck’s Loves Comedy-Deal. Voor €17,55 kun jij voor de show begint lekker tafelen bij Buck’s en daarna van onze open mic in de Comedyhuis Club genieten. Wacht niet te lang: deze deal loopt tot dinsdag 11.00 uur.


Het enige dat jij hoeft te doen, is een Buck’s Loves Comedy-Deal kaartje kopen (zo lang die nog beschikbaar zijn) en dit meenemen naar Buck’s BBQ House (Oudegracht aan de Werf 159, Utrecht). Wij geven door dat je komt. Zorg dat je er rond 19.00 uur bent, zodat je rustig kan eten en naar de Comedyhuis Club (Oudegracht 36) kan wandelen voor de show die om 20.30 uur begint. Die wandeling kost ongeveer 10 minuten.


Groepsuitje
Uitje met je jaarclub? Vrijgezellenparty? Bedrijfsfeestje? Verjaardag? Afstudeerborrel? De Comedyhuis Club ontvangt graag groepen. Eventueel kan je zelfs voor een uiterst schappelijke prijs de hele club afhuren, als je wat meer behoefte hebt aan privacy. Alles kan geregeld worden! Laat ons even weten wat je van plan bent via info@comedyhuis.nl.


Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in het centrum van Utrecht. Klik hier voor meer info over de route.


Prijs
Een ticket voor de Comedyhuis Club Open Mic op dinsdag is 9,79 euro (8,50 + 1,29 service fee). Zorg dat je van tevoren je kaarten haalt, aan de deur zijn ze namelijk 11 euro en dat geld kan je beter besteden aan een lekkere bak koffie of een koud biertje!

Meedoen?
Wil je zelf eens meedoen met de open mic? Mail dan naar openmic@comedyhuis.nl. Voeg evt. een persfoto en kort c.v. toe als je nog niet eerder voor ons hebt gespeeld. Het Comedyhuis kijkt of en wanneer je langs mag komen.