Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

oktober 17, 2017 @ 8:30 pm - 11:00 pm

Comedyhuis Club – Eindshow Comedytalenten

Zeven weken lang werkte een groep jonge comedytalenten zich onder leiding van het Comedyhuis in het zweet om een perfecte comedy-set van 8 minuten in elkaar te zetten. En vanavond gaan we ontdekken of dat is gelukt tijdens de Eindshow Comedytalenten van de Comedyhuis Club. En jij kan daarbij zijn voor minder dan een tientje (9,79 euro incl. servicekosten)!

Stand-up comedy: het staat bij veel mensen op nummer één van de bucket list. Deze helden hebben het erop gewaagd en volgden de Comedyhuis Comedycursus. Zeven weken lang waren ze elke maandagavond op het kantoor van het Comedyhuis om grappen te verzinnen, aan te scherpen en goed uit te leren spelen. Bij de Eindshow gaan deze talenten laten zien wat ze kunnen. En dat betekent: klamme handjes, nerveuze comedians (en soms nog nerveuzere vrienden en familie in het publiek) maar vooral: mensen die hun droom nastreven en die soms boven zichzelf uitstijgen.

De Eindshow van de Comedytalenten is een unieke en humoristische avond en een absolute aanrader, want misschien zit de nieuwe Theo Maassen er wel tussen! (Maar let op: het kan ook de nieuwe Seth Gaaikema zijn. Alvast excuses als dat zo is.)

WAARSCHUWING: Deze voorstelling is in plaats van de normale open mic. Hier zie je dus alleen maar nieuwe comedians. Leuk als je van een spannend avondje uit houdt, maar als je gegarandeerd kwaliteit wil: ga dan naar onze showcase op zaterdag of een gewone open mic (met nieuwe talent én ervaren comedians).

Buck Loves Comedy-Deal
Wil jij eerst lekker eten en daarna genieten van deze show? Dat kan! In samenwerking met de barbecue-beesten van Buck’s BBQ House in Utrecht is er nu de Buck Loves Comedy-Deal. Voor €15,00 kun jij voor de show begint lekker tafelen bij Buck’s en daarna van onze show in de Comedyhuis Club genieten.

Het enige dat jij hoeft te doen, is een Buck Loves Comedy-Deal kaartje kopen (zo lang die nog beschikbaar zijn) en dit meenemen naar Buck’s BBQ House (Oudegracht aan de Werf 159, Utrecht). Wij geven door dat je komt. Zorg dat je er rond 19.00 uur bent, zodat je rustig kan eten en naar de Comedyhuis Club (Oudegracht 36) kan wandelen voor de show om 20.30 uur begint. Die wandeling kost ongeveer 10 minuten.

Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in het centrum van Utrecht. Treinstation Utrecht Centraal is op loopafstand en parkeergarage La Vie is om de hoek. Perfect gelegen dus! Meer informatie over de route: klik hier!

Prijs
Een ticket voor de Comedyhuis Club op dinsdag is 9,79 euro (8,50 + 1,29 service fee). Zorg dat je van tevoren je kaarten haalt, aan de deur zijn ze namelijk 11 euro en dat geld kan je beter besteden aan een lekkere bak koffie of een koud biertje!

Gegevens

Datum:
oktober 17, 2017
Tijd:
8:30 pm - 11:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.com/e/comedyhuis-club-open-mic-tickets-36226971848

Locatie

De Kargadoor
Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht
Utrecht, 3511 AP NL
+ Google Maps