Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De open mic in de Comedyhuis Club is  een show met de beste comedytalenten van het land, afgewisseld met ervaren comedians die nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, voor zowel de comedians als voor het publiek. Omdat je op één avond zo’n acht comedians te zien krijgt die allemaal een paar minuutjes spelen, zit de show vol vaart en verveelt het nooit. Bovendien is dit onze meest laagdrempelige show, want voor een tientje zit jij al op de eerste rij! (Of achteraan als je dat liever hebt…)


Groepsuitje
Uitje met je jaarclub? Vrijgezellenparty? Bedrijfsfeestje? Verjaardag? Afstudeerborrel? De Comedyhuis Club ontvangt graag groepen. Eventueel kan je zelfs voor een uiterst schappelijke prijs de hele club afhuren. Laat ons even weten wat je van plan bent via info@comedyhuis.nl.


Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in het centrum van Utrecht. Klik hier voor meer info over de route.


Meedoen?
Wil je zelf eens meedoen met de open mic? Mail dan naar openmic@comedyhuis.nl. Voeg evt. een persfoto en kort c.v. toe als je nog niet eerder voor ons hebt gespeeld. Het Comedyhuis kijkt of en wanneer je langs mag komen.