Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De open mic in de Comedyhuis Club is  een show met de beste comedytalenten van het land, afgewisseld met ervaren comedians die nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, voor zowel de comedians als voor het publiek. En omdat je op één avond zo’n acht comedians te zien krijgt die allemaal een paar minuutjes spelen, zit de show vol vaart en verveelt het nooit. Bovendien is dit onze meest laagdrempelige show, want voor minder dan een tientje (9,79 euro incl. servicekosten) zit jij al op de eerste rij! (Of achteraan als je dat liever hebt…)

Bij de open mic zie je dus nieuw comedytalent maar ook oude rotten in het vak die hun nieuwe grappen komen testen. Omdat ze meedoen aan een roast op tv. Of omdat ze een nieuw liedje willen testen dat ze die week op de radio willen spelen. Of gewoon, omdat ze een briljant idee hadden en willen zien of het werkt…

Op de open mic van de Comedyhuis Club zie je het allemaal: nieuwe comedians die boven zichzelf uitstijgen, bekende gezichten, verse grappen en vooral… een heleboel lol!

Meedoen?
Wil je zelf eens meedoen met de open mic? Mail dan naar openmic@comedyhuis.nl. Voeg evt. een persfoto en kort c.v. toe als je nog niet eerder voor ons hebt gespeeld. Het Comedyhuis kijkt of en wanneer je langs mag komen op de open mic.

Buck Loves Comedy-Deal
Wil jij eerst lekker eten en daarna genieten van onze Open Mic? Dat kan! In samenwerking met de barbecue-beesten van Buck’s BBQ House in Utrecht is er nu de Buck Loves Comedy-Deal. Voor €16,00 (plus servicekosten) kun jij voor de show begint lekker tafelen bij Buck’s en daarna van onze open mic in de Comedyhuis Club genieten. Let op: de deal loopt tot dinsdag 11.00 uur, dus wacht niet te lang!

Het enige dat jij hoeft te doen, is een Buck Loves Comedy-Deal kaartje kopen (zo lang die nog beschikbaar zijn) en dit meenemen naar Buck’s BBQ House (Oudegracht aan de Werf 159, Utrecht). Wij geven door dat je komt. Zorg dat je er rond 19.00 uur bent, zodat je rustig kan eten en naar de Comedyhuis Club (Oudegracht 36) kan wandelen voor de show die om 20.30 uur begint. Die wandeling kost ongeveer 10 minuten.

Groepsuitje
Uitje met je jaarclub? Vrijgezellenparty? Bedrijfsfeestje? Verjaardag? Afstudeerborrel? De Comedyhuis Club ontvangt graag groepen. Eventueel kan je zelfs voor een uiterst schappelijke prijs de hele club afhuren, als je wat meer behoefte hebt aan privacy. Alles kan geregeld worden! Laat ons even weten wat je van plan bent via info@comedyhuis.nl.

Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in het centrum van Utrecht. Treinstation Utrecht Centraal is op loopafstand en parkeergarage La Vie is om de hoek. Perfect gelegen dus! Meer informatie over de route: klik hier!

Prijs
Een ticket voor de Comedyhuis Club Open Mic op dinsdag is 9,79 euro (8,50 + 1,29 service fee). Zorg dat je van tevoren je kaarten haalt, aan de deur zijn ze namelijk 11 euro en dat geld kan je beter besteden aan een lekkere bak koffie of een koud biertje!

Enige comedyclub van Utrecht
De Comedyhuis Club is de eerste (en enige) comedyclub van Utrecht en ging in 2016 open. Sindsdien is het nooit meer rustig geweest in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 met elke dinsdag en zaterdag een show, waaronder onze uitverkochte weekendshows, goed bezochte open mics en bijzondere solo voorstellingen van Stefan Pop (Comedytrain), Thomas Smith (Foute Vrienden), Ronald Smink (Comedyhuis) en natuurlijke onze roemruchte Gay Comedy Night!