Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

LET OP! Na zaterdag 25 september heb je voor shows van het Comedyhuis in De Kargadoor een geldige QR-code nodig via de Coronacheck-app. Shows beginnen om 20.00 UUR. De deuren van De Kargadoor zijn om 19.30 uur open zodat je wat te drinken kan halen. En… die drankjes mogen mee de zaal in!

Op zoek naar een leuke avond uit? Dan is de Open Mic van de Comedyhuis Club the place to be! En met onze nieuwe Pizza Beppe Dinnerdeal ga jij eerst met 20 procent korting pizza eten bij de beste pizzeria van Utrecht en daarna naar de Open Mic. Daar zie jij beginnende en ervaren comedians nieuwe grappen testen. Klik onderaan op de datum van de open mic waar je naartoe wil, en koop dan een Pizza Beppe Dinnerdeal-ticket. Neem dit mee naar Pizza Beppe (Hardebollenstraat 10, Utrecht) en krijg 20 procent korting.

Alleen comedy kijken? Dat kan natuurlijk ook! De Open Mic van de Comedyhuis Club in Utrecht is geweldig voor een romantisch avondje uit als eerste date. Een leuk uitje voor de jaarclub of vrijgezellenfeest of gewoon als je houdt van cabaret, comedy en theater. Koop een gewone ticket hieronder. En onthoud: aan de deur zijn ze een euro duurder!