Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Improv-comedy, oftewel comedy die live ter plekke wordt bedacht door de comedians op het podium: dat is waar het om draait bij de maandelijkse show van Flunknarf in de Comedyhuis Club in Utrecht. Het wordt op vrijdagavond dan ook een wilde en onvoorspelbare show met een groep knettergekke comedians, cabaretiers, acteurs en muzikanten die samen de meest hilarische scenes uit hun hoed toveren. En dat allemaal aan de hand van jouw suggesties en vol op de humor. Zorg dat je erbij bent: een kaartje is maar 14,96 euro (inclusief servicekosten!!)


Elke keer zie je een andere line-up maar leuk wordt het altijd want de huidige formatie van Flunknarf bestaat uit een ware who’s who van grappige mensen in Nederland. Dat zie je wel aan de palmares van de individuele leden…


Flunknarf bestaat uit drie Alpacas, één Lama, twee winnaars van het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, één winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival, twee winnaars van het NK Improvisatietheater, drie winnaars van het Amsterdams Studenten Festival en één communicatieadviseur uit Leeuwarden. Niet slecht toch? (Vooral die laatste: want Leeuwarden is vét ver rijden!)