Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Voor het leukste avondje uit in Utrecht moet je in de Comedyhuis Club zijn, met elke zaterdag een show met de beste stand-up comedians uit binnen- en buitenland. En dat alles in het hartje van de Domstad, zodat je na een avond hard lachen kan gaan stappen in een van de vele fijne kroegjes, café’s en clubs van Utrecht. En dan is een kaartje voor de Comedyhuis Club Showcase op zaterdag ook nog eens minder dan 15 euro (13,50 + 1,46 servicefee). Da’s nog eens een prijs waarvan je gaat lachen!


Bij de Comedyhuis Club Showcase zie je elke week een wisselend gezelschap van 3 tot 4 topcomedians optreden die vanuit binnen- en buitenland naar Utrecht komen om met de leukste grappen het dak eraf te knallen. (En da’s best een prestatie, want de shows zijn meestal in de kelder.)


De kelder van de Comedyhuis Club staat onder comedians bekend als een van dé beste plekken voor comedy, en dat zie je terug in de kwaliteit van de comedians. Wilko Terwijn, Roel C. Verburg, Maureen Younger (UK), Berit Companjen, Stefan Pop, Leon van der Zanden, Adam Fields (UK), Harry Glotzbach, Thomas Smith (BE), Ro Campbell (AUS), Jennifer Evenhuis, Ruud Smulders, Marlon Kicken en natuurlijk Comedyhuisleden Jeroen Pater, Soula Notos, Lambert-Jan Koops, Hans Gommer, Felix Heezemans, Jurg van Ginkel, Hassan el Rahaui, Hank, Vanessa Jorissen en Ronald Smink: allemaal zijn ze regelmatig te zien in de Comedyhuis Club.


Groepsuitje
Bedrijfsfeestje? Voetbalteam kampioen? Vrijgezellenfeestje? Verjaardag? Uitje met de zaak? De Comedyhuis Club ontvangt graag groepen. Eventueel kan je zelfs voor een schappelijke prijs de hele club afhuren als je wat meer behoefte hebt aan privacy. Alles kan geregeld worden! Laat ons even weten wat je van plan bent via info@comedyhuis.nl.


Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in het centrum van Utrecht. Treinstation Utrecht Centraal is op loopafstand en parkeergarage La Vie is om de hoek. Perfect gelegen dus! Meer informatie over de route: klik hier!


Prijs
Een ticket voor de Comedyhuis Club Showcase op zaterdag is 14,96 in de voorverkoop (13,50 + 1,46 service fee). Zorg dat je op tijd je kaarten haalt, aan de deur zijn ze namelijk 16,50 euro en die anderhalve euro kan je beter besteden aan een lekkere bak koffie of een koud biertje!

Perfect avondje uit
Met een kaartje voor de Comedyhuis Club heb je eigenlijk het begin van het perfecte avondje uit al geregeld. Want niet alleen is een kaartje minder dan 15 euro maar de show is op een schappelijk tijdstip (rond 23.00 uur) afgelopen waarna je zo de binnenstad van Utrecht inloopt om te genieten van de vele kroegjes, café’s, barretjes, en clubs (TivoliVredenburg, Ekko, Poema, BASIS) die in de buurt zitten. Eerst even warm lachen door comedy te kijken bij de Comedyhuis Club, en daarna lekker de benen leeg dansen in de lokale horeca: als dat geen garantie is voor een topweekend weten wij het ook niet meer. We zien je graag een keer langskomen!

Enige comedyclub van Utrecht
De Comedyhuis Club is de eerste (en enige) comedyclub van Utrecht en ging in 2016 open. Sindsdien is het nooit meer rustig geweest in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 met elke dinsdag en zaterdag een show, waaronder onze uitverkochte weekendshows, goed bezochte open mics en bijzondere solo voorstellingen van Stefan Pop (Comedytrain), Thomas Smith (Foute Vrienden), Ronald Smink (Comedyhuis) en natuurlijke onze roemruchte Gay Comedy Night!