Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

mei 20, 2017 @ 8:30 pm - 11:00 pm

Comedyhuis Club Showcase

Bij de stand-up comedy showcase van de Comedyhuis Club in Utrecht zie je elke zaterdag de beste comedians voor maar 12,50 (excl. servicekosten). En dat allemaal ook nog eens in de leukste comedykelder van Nederland in De Kargadoor in Utrecht. Da’s nog eens lachen!

Voor elke showcase in de Comedyhuis Club komen 3 tot 4 verschillende comedians van het hoogste niveau langs. De avond staat onder leiding van 1 Master of Ceremonies. De kelder van de Comedyhuis Club is onder Nederlandse comedians een van dé favoriete plekjes om te spelen, en dat zie je weerspiegeld in de kwaliteit van de comedians die al eens de tocht naar De Kargadoor maakten: Wilko Terwijn, Roel C. Verburg, Stefan Pop, Adam Fields (UK), Harry Glotzbach, Ro Campbell (AUS), Jeroen Pater, Jennifer Evenhuis, Ronald Smink, Maureen Younger (UK), Soula Notos, Lambert-Jan Koops, Hans Gommer, Felix Heezemans, Ruud Smulders, Hassan el Rahaui, Hank, Berit Companjen, Vanessa Jorissen en vele anderen. Allemaal stonden ze met veel plezier in de Comedyhuis Club in Utrecht.

Enige comedyclub van Utrecht
De Comedyhuis Club in Utrecht is de eerste (en enige) comedyclub van de Domstad en ging in september 2016 open. Sindsdien is het nooit meer rustig geweest in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 met uitverkochte weekendshows, goed bezochte open mics en bijzondere solo voorstellingen van Stefan Pop (Comedytrain), Thomas Smith (Foute Vrienden) en Ronald Smink (Comedyhuis).

Perfect avondje uit
Met een kaartje voor de Comedyhuis Club heb je eigenlijk het begin van het perfecte avondje uit al geregeld. Want niet alleen is een kaartje maar 12,50 euro (+ servicekosten van 1,55 euro) maar de show is op een schappelijk tijdstip (rond 23.00 uur) afgelopen waarna je zo de binnenstad van Utrecht inloopt om te genieten van de vele kroegjes, café’s, barretjes, en clubs (TivoliVredenburg, Ekko, Poema, BASIS) die in de buurt zitten. Eerst even warm lachen door comedy te kijken bij de Comedyhuis Club, en daarna lekker de benen leeg dansen in de lokale horeca. Als dat geen garantie is voor een topweekend weten wij het ook niet meer. We zien je graag een keer langskomen!

Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in de binnenstad van Utrecht. Treinstation Utrecht Centraal is op loopafstand en parkeergarage La Vie is om de hoek. Perfect gelegen dus! Meer informatie over de route: klik hier!

Gegevens

Datum:
mei 20, 2017
Tijd:
8:30 pm - 11:00 pm

Locatie

De Kargadoor
Oudegracht 36
Utrecht, UT 3511 AP Nederland

Organisator

Comedyhuis