Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.
Comedy Talent Award Wijkentour in Zimihc Zuilen, Podium Oost, Cultuurhuis Kanaleneiland met workshops comedy en shows

april 28, 2017 @ 10:00 am - 5:00 pm

CTA Wijkentour: Workshop ZIMIHC Zuilen

Wijkentour Comedy Talent Award trekt Utrecht in op zoek naar stand-up comedytalenten in Zuilen, Kanaleneiland en Oudwijk

Nieuw Utrechts stand-up comedytalent ontdekken, daar draait het om bij de Comedy Talent Award Wijkentour die in april en mei de buitenwijken van Utrecht intrekt op zoek naar de beste grappenmakers van de Domstad. Daarom worden er op 28 april, 6 mei, 11 mei en 6 juni vier dagen met gratis workshops en shows georganiseerd in onder andere Zuilen, Oudwijk en Kanaleneiland. De Comedy Talent Award en daarbijhorende wijkentour worden georganiseerd door het Utrecht International Comedy Festival. Op vrijdag 28 april strijkt de CTA Wijkentour neer in Zimihc Zuilen voor een comedyworkshop én show. Aanmelden doe je via jeroen@uicf.nl.

WORKSHOPS
Tijdens de gratis workshops gaan jongeren uit de wijk die zich hebben opgegeven samen met de finalisten van de Comedy Talent Award (de grootste stand-up comedyprijs van Nederland) werken aan grappen. En dat beloven leerzame, maar vooral erg leuke middagen te worden. Onder begeleiding van de ervaren comedians van het Comedyhuis leren de deelnemers hoe een goede grap werkt en krijgen ze uitleg over de beste manier om op het podium het dak eraf te knallen. De meest talentvolle jongeren uit de wijk mogen ‘s avonds het podium opklimmen om hun grappen voor een echt publiek te vertellen. Zo hopen het UICF en het Comedyhuis ervoor te zorgen dat jongeren die anders nooit het podium hadden beklommen hun eerste stappen gaan zetten om de volgende Najib, Anuar, of Jan-Jaap te worden.

Aanmelden kan via jeroen@uicf.nl onder vermelding van de dag en plek van de workshop. Like dan meteen de even de event-pagina op Facebook zodat we weten hoeveel mensen er komen!

Comedy Talent Award Wijkentour in Zimihc Zuilen, Podium Oost, Cultuurhuis Kanaleneiland met workshops comedy en shows

Gegevens

Datum:
april 28, 2017
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/674789556060766

Locatie

Zimihc Zuilen
Prinses Christinalaan 1
Utrecht, Utrecht 3554JL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 2762527 / 06-29271610
Website:
http://www.zimihc.nl/theaters/zuilen/

Organisator

UICF
E-mail:
jeroen@uicf.nl
Website:
www.uicf.nl