Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Soms heb je zin om comedy te kijken, maar niet om een hele avond kwijt te zijn. Daarom presenteert het Comedyhuis op vrijdag 14 december weer een Fast Show: een comedy-dubbel van twee geweldige comedians die samen een uur jou aan het lachen maken voor onze grote show diezelfde avond. Een comedy canapé zo u wil: want om 19.00 uur stap je de Comedyhuis Club in om er een uurtje later weer verfrist en met een lach op het gezicht uit te komen. En om het extra lichtverteerbaar te maken, kost deze show ook nog maar eens 10 euro. Dus… Wacht niet te lang met kaarten kopen voor: de Comedyhuis Club Fast Show me Emiel van der Logt en Felix Heezemans!

Emiel van der Logt
Winstmaximalisatie, merkbeleving en lifestyle management: stuk voor stuk dingen waar Emiel van der Logt enorme jeuk van krijgt. Hij heeft het liever over dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid, doen waar je zin in hebt en waar Emiel zin in heeft is… keihard lachen! Lachen om de echte relativiteitstheorie, politiek ondergoed, hybride vrouwen, karaktersquads en uiteraard piemelgrappen! Want… nemen we het leven niet veel te serieus?

Felix Heezemans
“Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. Bejaarden, hipster-eten of stadswachten: sommige mensen worden er alleen maar chagrijnig van, maar Heezemans wordt er chagrijnig van én schrijft er vervolgens 10 goede grappen over. Bereid je dus maar goed voor om dubbel te liggen om de absurdistische gedachten van deze verrukkelijk knorrepot.