Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

mei 19, 2017 @ 11:30 pm - mei 20, 2017 @ 1:00 pm

Midnight Comedy @ TivoliVredenburg

Iedere vrijdag- en zaterdagavond tovert TivoliVredenburg in Utrecht de pleinen op de vijfde en zesde verdieping om tot een popup Biergarten! Bij deze kruising tussen indoor park, podium en dansvloer kun je genieten van bijzondere bieren, exotische cocktails, snacks en dus ook Midnight Comedy (voor slechts €5)!

Want laat op de avond: dan wordt het pas écht lachen. Vooral als de stand-up comedians van het Comedyhuis er zijn om de Biergarten op z’n kop te zetten met grappen en improvisaties met het publiek. Pak een biertje, ga lekker zitten en laat je verrassen want in elke show zie je alleen maar de beste comedians.

Zo komt op 16 mei Ruud Smulders langs, een stand-up comedian met zulke goede grappen dat je ze maandagochtend zelf kan herhalen bij de koffieautomaat op het werk en ze nog stééds leuk zijn. Zo goed is ie. (Als je dat doet wel 10 procent van de lach aan hem doneren, hè?) Bovendien is een comedyshow met Ruud automatisch mega-exclusief want hij heeft het druk. Zo improviseerde hij er op los bij De Lama’s op BNN en schittert hij elke zaterdagochtend op de radio in de EHBO-show op NPO2. Maar op het podium blijft hij op z’n best. Rauw, ongegeneerd, bizar en vooral: super-hilarisch.

Ook Jeroen Pater is een topcomedian. Dat mag ook wel: hij doet het al 20 jaar. En wat doe je als comedian als je meer dan 200 keer per jaar optreedt, het dak van een volle Lowlands-tent af hebt gespeeld en op tv te zien was? Dan begin je uit pure verveling een eigen comedyclub in Utrecht. Kortom: Jeroen is The Godfather van comedy. Een ervaren artiest die zijn verhalen vol onverwachte wendingen vertelt met de zelfverzekerdheid van een professional die heeft geleerd dat hij het altijd kan waarmaken.

Master of ceremonies is Jurg van Ginkel. Hij zal de show in goede banen leiden. Jurg praat bijna elke week de avonden in de Comedyhuis Club aan elkaar met zijn absurde improvisaties met het publiek en politieke grappen op het randje. Goed opletten dus, je wil niks van deze comedian missen. (Hij schreef niet voor niks voor The Roast of Gordon!)

Gegevens

Begin:
mei 19, 2017 @ 11:30 pm
Einde:
mei 20, 2017 @ 1:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/148884978982045/

Locatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
Utrecht, Utrecht 3511WC Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.tivolivredenburg.nl

Organisator

Comedyhuis