Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

maart 23, 2017 @ 8:30 pm - 11:00 pm

Ronald Smink – Out of the Box (DVD-Opnames)

Ronald Smink is een vleesgeworden stripfiguur. Deze Fries woonachtig in Groningen is met zijn comedy volledig out of the box. In combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries kom je terecht in een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. En deze avond in de Comedy Cloud van TivoliVredenburg wordt éxtra bijzonder want Ronald gaat zijn DVD opnemen. Dus laat je vereeuwigen terwijl je lacht om een van de origineelste comedians van Nederland. Haal snel je kaartjes (10E voor studenten, 14E voor gewone mensen).

En alsof een optreden van Ronald Smink nog niet genoeg is, krijg je er daarvoor gewoon nog twee comedians bij: Wilko Terwijn én Bas Birker. Wilko Terwijn is een rasechte Amsterdammer en één van de eerste stand-up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch. De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma’s en werden zijn comedy programma’s uitgezonden op Veronica. Momenteel is hij te zien op RTL 4 in de Grote Improvisatieshow. Verder is deze topper de oprichter van Badaboom, waar alle teksten voor onder meer The Roast of Gordon op Comedy Central vandaan kwamen.

Bas Birker is een stand-up comedian pur sang. In de afgelopen 10 jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland & België en was hij te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd 1 brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, nooit kwetsend. Dit wil je niet missen, haal snel je kaartjes!

Gegevens

Datum:
maart 23, 2017
Tijd:
8:30 pm - 11:00 pm