Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ga op zondag 28 oktober de hele dag samen met een ervaren comedian van het Comedyhuis een hele dag werken aan het verbeteren van jouw stand-up comedy optreden!

VOOR WIE
Je speelt op dit moment af en toe een open mic stand-up comedy. Soms gaat het goed en soms minder. Je hebt al een reeks grappen geschreven maar je hebt het idee dat er het beter kan. Je wilt graag je set sterker maken en nieuwe grappen leren uitwerken. Je wilt nieuwe technieken ontwikkelen om tot comedy-materiaal te komen. Antwoord je op de vorige stellingen voornamelijk ja dan is deze workshop geschikt voor jou.

DOOR WIE
Comedian Jeroen Pater neemt je mee in het schrijf- en ontwikkelproces van de grap en je comedy-set. Tijdens deze workshop ga je met de docent en de groep werken aan je eigen set en verbeter je je eigen geschreven grappen. Tijdens de ochtend leer je nieuwe schrijf- en brainstorm-technieken en past die ’s middags toe in je eigen set/materiaal met als doel: een sterkere comedy-set.

MEER INFORMATIE
Tijden: 10 uur, inloop 9.30 uur tot 17.00 met borrel
Locatie: Winterboeidreef 6 in Utrecht
(5 minuten lopen vanaf station Overvecht)
Minimale deelnemers 6 man
Meer info of aanmelden via: info@comedyhuis.nl
Check het Facebook-event!

Docent: Jeroen Pater
Kosten: 89 euro, inclusief lunch

Wil je eerder aan je comedy-set werken? Op zondag 2 september is er ook een workshop Verbeter Je Comedy Set. Hier meer info!