Comedy voor bedrijven

Lambert-Jan Koops van het Comedyhuis doet stand-up comedy tijdens een bedrijfsoptreden als veiligmeester.

Bedrijfsbijeenkomsten zijn nuttig, maar vaak ook een beetje saai. En dát kan het Comedyhuis oplossen met bijvoorbeeld een workshop stand-up comedy of een spetterend optreden met speciaal voor de gelegenheid geschreven grappen. Want zelfs de saaiste bedrijfsbijeenkomst wordt beter met wat humor!

Tientallen bedrijven
Dat het Comedyhuis wat kan betekenen voor bedrijven, hebben we de afgelopen jaren wel bewezen. De comedians van het Comedyhuis gaven tientallen optredens over de meest uiteenlopende onderwerpen voor de vreemdste bedrijven. Zo maakten we grappen over vrachtwagens en logistiek voor Rotra, bedankten we op humoristische wijze de wethouders van gemeente Hollands Kroon voor hun werk en maakten we er een feestje van tijdens de verkiezing van sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar in Arnhem. Ervaring genoeg dus!

Interesse? Neem contact op door ons een mail te sturen of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Of lees verder voor een paar voorbeelden van bedrijfsoptredens die het Comedyhuis heeft verzorgd…

Workshops stand-up comedy
Bij de workshop stand-up comedy leren mensen op vrolijke wijze hoe ze een grap moeten schrijven en worden ze uitgedaagd om (voor hun collega’s) hun bedachte materiaal te vertellen. Een gegarandeerd hilarische manier om energie in een lange bijeenkomst terug te brengen én een geweldige manier voor collega’s om elkaar beter te leren kennen!

Workshop stand-up comedy voor bedrijven. Ook leuk voor bedrijfsuitjes, borrels, afscheidsbijeenkomsten en wat u maar kan verzinnen!
Bovendien worden tijdens de workshop taboes of kleine ergernissen op de werkvloer op grappige wijze benoemd. Een comedyworkshop van het Comedyhuis is dus niet alleen een leuke manier om een uurtje (of langer) door te brengen met elkaar maar leidt ook tot meer collegialiteit!

Het Comedyhuis biedt een variëteit aan ervaren docenten die allemaal regelmatig als stand-up comedian optreden in cafés, theaters en op televisie. Wij kennen iedereen in comedyland. Het Comedyhuis is tenslotte ook de organisatie achter de Comedyhuis Club: de enige comedyclub van Utrecht met elke dinsdag en zaterdag shows.

Workshop + optreden

Comedyhuis comedians bij bedrijfsoptreden voor Bol.com: de Bol.com Comedy Club!

When you talk the talk, you better walk the walk! En daarom is het Comedyhuis ook in te huren voor een comedyworkshop met afsluitend een optreden van onze ervaren comedians. Dit is een perfecte manier voor werknemers om iets actiefs te doen om daarna lekker ontspannen te lachen om comedy van het hoogste niveau.

Boekverkoper Bol.com koos voor deze opzet tijdens een bedrijfsfeest voor 2000 werknemers in de WagenWerkplaats in Amersfoort met als thema The Roaring Twenties. Verkleed als gangsters gaven de Comedyhuis-comedians eerst workshops comedy om vervolgens een geweldig optreden neer te zetten (zie foto). Het werd een spetterende dag voor zo’n 2000 werknemers, mede dankzij het harde werk van de artiesten van het Comedyhuis.

Dagsamenvattingen

Een bedrijfsoptreden kan ook andere vormen aan nemen. Zo mochten de comedians bij Hoogheemraadschap Delfland een dagje in de keuken kijken bij de afdeling financiën om aan het einde een grappige en prikkelend betoog te houden over wat zij hadden gezien. Benieuwd? Neem contact op door op hier te klikken!

Dagvoorzitterschappen
Op zoek naar iemand om uw bijeenkomst aan elkaar te praten op een luchtige maar ook intelligente wijze? De comedians van het Comedyhuis hebben dit al meerdere keren gedaan en helpen u graag uit de brand! Met een presentator van het Comedyhuis haalt u iemand in huis die gevat én geïnformeerd is, maar ook iemand die in het geval van een technische storing moeiteloos een volle zaal 10 minuten weet te vermaken. Kortom, met een dagvoorzitter van het Comedyhuis kunt u rustig achterover leunen en genieten!

Maatwerk
Als het gaat om bedrijfsoptredens is alles mogelijk. Van een standaard comedyshow tot een optreden vol grappen die allemaal gaan over uw bedrijf. Benieuwd hoe zoiets klinkt? Hieronder 10 minuten grappen die Jurg van Ginkel van het Comedyhuis maakte voor een bedrijfsoptreden in het Engels dat helemaal moest gaan over hortensia’s (!).

Zin om over de mogelijkheden voor een bedrijfsoptreden te praten? Stuur ons een mail of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!