Comedy voor bedrijven

Lambert-Jan Koops van het Comedyhuis doet stand-up comedy tijdens een bedrijfsoptreden als veiligmeester.

Bedrijfsbijeenkomsten zijn nuttig, maar hebben soms de neiging erg serieus, vermoeiend en kleurloos te zijn: en dat is iets wat het Comedyhuis kan oplossen met een gezonde dosis humor en stand-up comedy. Want zelfs de saaiste bedrijfsbijeenkomst wordt beter met met een humoristische kijk op de zaken. Dat heeft het Comedyhuis bewezen met tientallen bedrijfsoptredens de afgelopen jaren. Zo gaven comedians van het Comedyhuis optredens over vrachtwagens en logistiek voor Rotra, bedankten ze op humoristische wijze de wethouders van gemeente Hollands Kroon voor hun werk en maakten ze er een feestje van tijdens de verkiezing van sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar in Arnhem.

Ook uw bedrijfsuitje, collega-dag of zakelijke bijeenkomst kunnen wij leuker maken door te zorgen voor een spetterende comedyshow of comedy-workshop. Eventueel kunnen we er zelfs voor zorgen dat het helemaal over uw bedrijf gaat. Dit zogenaamde ‘maatwerk’ is iets waar het Comedyhuis erg veel ervaring mee heeft. Neem contact op door ons een mail te sturen of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Of lees verder voor een paar voorbeelden van bedrijfsoptredens die het Comedyhuis heeft verzorgd…

Optredens en workshops

Comedyhuis comedians bij bedrijfsoptreden voor Bol.com: de Bol.com Comedy Club!

Tijdens een bedrijfsoptreden voor Bol.com in de sfeer van de Roaring Twenties liepen de comedians van het Comedyhuis verkleed als gangsters rond om workshops comedy te geven en een geweldig optreden neer te zetten (zie foto). Het werd een spetterende dag voor zo’n 2000 werknemers, mede dankzij het harde werk van de artiesten van het Comedyhuis.

Dagsamenvattingen

Een bedrijfsoptreden kan ook andere vormen aannemen. Zo mochten de comedians bij Hoogheemraadschap Delfland een dagje in de keuken kijken bij de afdeling financiën om aan het einde een grappige en prikkelend betoog te houden over wat zij hadden gezien. Benieuwd? Neem contact op door op hier te klikken!

Dagvoorzitterschappen
Op zoek naar iemand om uw bijeenkomst aan elkaar te praten op een luchtige maar ook intelligente wijze? De comedians van het Comedyhuis hebben dit al meerdere keren gedaan en helpen u graag uit de brand! Met een presentator van het Comedyhuis haalt u iemand in huis die gevat én geïnformeerd is, maar ook iemand die in het geval van een technische storing moeiteloos een volle zaal 10 minuten weet te vermaken. Kortom, met een dagvoorzitter van het Comedyhuis kunt u rustig achterover leunen en genieten!

Maatwerk
Als het gaat om bedrijfsoptredens is alles mogelijk. Van een standaard comedyshow tot een optreden vol grappen die allemaal gaan over uw bedrijf. Benieuwd hoe zoiets klinkt? Hieronder 10 minuten grappen die Jurg van Ginkel van het Comedyhuis maakte voor een bedrijfsoptreden in het Engels dat helemaal moest gaan over hortensia’s (!).

Zin om over de mogelijkheden voor een bedrijfsoptreden te praten? Stuur ons een mail of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!