Bedrijfsbijeenkomsten zijn nuttig, maar vaak ook een beetje saai. En dát kan het Comedyhuis oplossen met bijvoorbeeld een workshop stand-up comedy of een spetterend optreden met speciaal voor de gelegenheid geschreven grappen. Want zelfs de saaiste bedrijfsbijeenkomst wordt beter met wat humor!

Interesse? Neem contact op door ons een mail te sturen of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Of lees verder voor een paar voorbeelden van bedrijfsoptredens die het Comedyhuis voor u zou kunnen verzorgen…

Maatwerk

Voor een bedrijfsoptreden levert het Comedyhuis graag ‘maatwerk’: oftewel een optreden vol met grappen over uw bedrijf en evenement. Zo’n optreden zorgt meteen voor een sprankelende sfeer onder bezoekers: want hier gebeurt iets unieks.

Het Comedyhuis heeft veel ervaring met maatwerk-optredens. Zo werkten wij in het verleden voor onder meer Amgen, de gemeente Utrecht (gemeenteraadsverkiezingen 2018) en museum Beeld en Geluid (voor een avond over satire met interview met Arjan Lubach).

Benieuwd hoe een maatwerk-optreden klinkt? Hieronder 10 minuten grappen van een try-out voor een bedrijfsoptreden in het Engels over hortensia’s (!).

Kort maar krachtig met comedy bezig zijn: dat is waar de Summer en Wintercourse om draaien.
 • Optreden dat 100% over uw evenement gaat
 • Uw boodschap, als het moet, verwerkt in het optreden
 • Unieke afsluiting (of kick-off) van uw evenement
Meer info? Mail ons!
Uw bedrijfsuitje wordt stukken leuker met een workshop comedy van het Comedyhuis
 • Op een leuke manier met elkaar bezig zijn
 • Goed om op vrolijke manier kleine ergernissen openbaar te maken
 • Gezellige manier om de tijd door te brengen
 • Leuke manier om energie terug te brengen in een bijeenkomst
Meer info? Mail ons!

Workshops stand-up comedy

Bij de workshop stand-up comedy leren mensen op vrolijke wijze hoe ze een grap moeten schrijven en worden ze uitgedaagd om (voor hun collega’s) hun bedachte materiaal te vertellen. Een gegarandeerd hilarische manier om energie in een lange bijeenkomst terug te brengen én een geweldige manier voor collega’s om elkaar beter te leren kennen!

Bovendien worden tijdens de workshop taboes of kleine ergernissen op de werkvloer op grappige wijze benoemd. Een comedyworkshop van het Comedyhuis is dus niet alleen een leuke manier om een uurtje (of langer) door te brengen met elkaar maar leidt ook tot meer collegialiteit!

Workshop + optreden

When you talk the talk, you better walk the walk! En daarom is het Comedyhuis ook in te huren voor een comedyworkshop met afsluitend een optreden van onze ervaren comedians. Dit is een perfecte manier voor werknemers om iets actiefs te doen om daarna lekker ontspannen te lachen om comedy van het hoogste niveau.

Boekverkoper Bol.com koos voor deze opzet tijdens een bedrijfsfeest voor 2000 werknemers in de WagenWerkplaats in Amersfoort met als thema The Roaring Twenties. Verkleed als gangsters gaven de Comedyhuis-comedians eerst workshops comedy om vervolgens een geweldig optreden neer te zetten (zie foto). Het werd een spetterende dag voor zo’n 2000 werknemers, mede dankzij het harde werk van de artiesten van het Comedyhuis.

Kort maar krachtig met comedy bezig zijn: dat is waar de Summer en Wintercourse om draaien.
 • Overdag bezig, ’s avonds genieten
 • Volledig programma voor de hele dag
 • Leuke afwisseling: eerst samen werken, dan samen comedy kijken
Meer info? Mail ons!
Kort maar krachtig met comedy bezig zijn: dat is waar de Summer en Wintercourse om draaien.
 • Comedyhuis dagvoorzitters improviseren moeiteloos
 • Humoristisch, gevat én goed geïnformeerd
 • Denken met u mee over perfecte invulling van het programma
 • Professioneel en ervaren
Meer info? Mail ons!

Dagvoorzitterschappen

Op zoek naar iemand om uw bijeenkomst aan elkaar te praten op een luchtige maar ook intelligente wijze? De comedians van het Comedyhuis hebben dit al meerdere keren gedaan en helpen u graag uit de brand!

Met een presentator van het Comedyhuis haalt u iemand in huis die gevat én geïnformeerd is, maar ook iemand die in het geval van een technische storing moeiteloos een volle zaal 10 minuten weet te vermaken. Kortom, met een dagvoorzitter van het Comedyhuis kunt u rustig achterover leunen en genieten!

Wrap-up /dagsamenvatting

Aan het einde van een lange dag vol vergaderingen of presentaties is het publiek vaak murw gebeukt met informatie en weet de gemiddelde bezoeker al lang niet meer wat er nou aan het begin gezegd werd. Gelukkig is daar makkelijk iets aan te doen met een humoristische wrap-up!

Tijdens de wrap-up geeft een comedian die zich heeft ingelezen in de materie een samenvatting van de dag. Natuurlijk mét een komische noot. Zo gaat het publiek blij naar huis, terwijl ze tegelijkertijd nog even herinnerd worden aan alles dat ze hebben gezien. Dubbele winst dus! Het Comedyhuis heeft meerdere comedians die gespecialiseerd zijn in dagsamenvattingen. Mail nu voor meer informatie!

Kort maar krachtig met comedy bezig zijn: dat is waar de Summer en Wintercourse om draaien.
 • Energiek einde van een lange dag
 • Handige manier om het publiek nog even te herinneren aan wat ze hebben gezien
 • Publiek gaat vrolijk naar huis én leert wat
Meer info? Vraag een offerte aan!
Kort maar krachtig met comedy bezig zijn: dat is waar de Summer en Wintercourse om draaien.
 • Grappige manier om meerdere facetten van één dag in één keer te kunnen belichten
 • Leuke combinatie van verdieping (d.m.v. interviews) en luchtigheid (d.m.v. humor)
 • U heeft meteen iets blijvends dat u aan de thuisblijvers kunt laten zien
 • Wrap-up movies stralen naar de buitenwereld uit dat uw bedrijf humor heeft
Meer info? Mail ons!

(Humoristische) video

Het Comedyhuis is multimediaal grappig en kan dus ook voor uw bedrijf een grappige video maken waarin bijvoorbeeld een nieuwe manier van werken wordt uitgelegd, of een productpresentatie wordt begeleid. Maar ook verslaggeving hebben wij onder de knier: samen met de ervaren cameraman Jop de Jong van Grumble Film maken wij in een handomdraai een leuk videoverslag inclusief interviews van uw feestje of bijeenkomst. Die kunt u vervolgens gebruiken om iedereen die er niet bij was toch te laten meegenieten. En uiteraard praten de Comedyhuis-comedians alle filmpjes aan elkaar met hun aansprekende combinatie van humor, intelligentie én smaakvolle brutaliteit.

Comedyhuis werkte in het verleden voor:

Comedyhuis werkte ook voor de Gemeente Utrecht
Comedyhuis werkte ook voor TivoliVredenburg
Comedyhuis werkte ook voor Amgen in Breda
Comedyhuis werkte ook voor de Rabobank
Comedyhuis werkte ook voor het Ministerie Binnenlandse Zaken (SSC-ICT)
Comedyhuis werkte ook voor Avit Systems
Comedyhuis werkte ook voor Rotra Logistics in Doesburg
Comedyhuis heeft ook gewerkt voor het Institute of Operational Risk
Comedyhuis heeft ook gewertk voor hotel en conferentiecentrum Bergse Bossen in Driebergen
Comedyhuis heeft ook gewertk voor Hoogheemraadschap Delfland