Stand-up comedy en cabaret in Utrecht in de Comedyhuis Club

Comedyhuis Club

Het Comedyhuis is een gezelschap comedians dat zich specialiseert in de beste stand-up comedy. En dat doen wij meestal in de Comedyhuis Club: de enige stand-up comedyclub van Utrecht (Oudegracht 36, Utrecht).

Hoe zit het met coronavirus/COVID19?

Het Comedyhuis is weer up and running en organiseert shows: een open mic op de dinsdag met nieuwe grappen en professionele comedy nights in het weekend. Er is is kortom geen reden meer om niet te lachen in Utrecht! Er is geen test vereist. Blijf wel thuis bij klachten, aub.

Frequently Asked Questions en
Algemene Voorwaarden van het Comedyhuis

Ik heb mijn tickets niet ontvangen!
Heb je al gekeken in je spamfolder? Onze ticketprovider is Eventix, zoek even op die term. Gecheckt en écht niks ontvangen? Dan heb je waarschijnlijk een tikfout gemaakt bij het invullen van jouw e-mailadres. Kan gebeuren. Mail met jurg[a]comedyhuis.nl en we versturen de kaartjes nog een keer.

Wat is de line-up?
De line-up van een show wordt op de dag zelf (of 1/2 dagen ervoor) gepubliceerd als bericht op de Facebookpagina van het Comedyhuis (link).

Er staat uitverkocht bij de show. Is het écht uitverkocht?
Ja. Anders zetten we dit er niet bij. Soms zijn er op de avond zelf kaartjes aan de deur van mensen die niet komen opdagen (maar die wél een kaartje hebben gekocht, geweldige mensen zijn dat). Je kan komen kijken of er vrijgekomen kaartjes zijn maar dit is op eigen risico en met wisselend succes.

Ik ben te laat, mag ik nog naar binnen?
Als je te laat bent, kan het zijn dat je even moet wachten voor je naar binnen mag  (bijvoorbeeld als de MC op het podium staat) om de show niet te verpesten.

Kan ik een zitplaats reserveren?
Nope. Als de zaal open gaat, mag je een plek uitzoeken. Je zit waar je zit. En soms is dat op de eerste rij. Dat is stand-up comedy. Maak je geen zorgen: de comedians zijn banger voor jou dan jij voor hen!

Adres

 ‘De Kargadoor’
Oudegracht 36
Utrecht
Google Maps

Openingstijden

Dinsdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond vanaf 20.00 uur
Check van tevoren altijd op Facebook (link) of de show doorgaat!

Hoe kan ik het beste naar de Comedyhuis Club komen?
We raden aan om met de fiets of de bus/trein te komen. Vanaf Utrecht Centraal is het 5-10 minuten lopen naar de Oudegracht 36 in Utrecht. Dit is de route op Google Maps (link).

Ik kom toch met de auto. Waar kan ik parkeren?
Parkeren kan in Parkeergarage Paardenveld aan de Kroonstraat 9, Utrecht of in Parkeergarage La Vie aan de St. Jacobsstraat 1 in Utrecht of in Parkeergarage Hoog Catharijne aan de Spoorstraat 22. Iemand afzetten voor de deur van De Kargadoor op de Oudegracht 36 kan altijd.

Ik kan niet naar de show. Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Tot 24 uur voor de start van het evenement: zeker. Mail even met jurg[a]comedyhuis.nl en we maken dit in orde. Als het minder dan 24 uur voor de start van het evenement is, dan behoudt het Comedyhuis zich het recht voor om het op een andere manier op te lossen (meestal door kaartjes voor een andere show aan te bieden).

Kan je in de Comedyhuis Club kolven?
Dat ligt eraan… mogen we kijken? Nee hoor geintje. Ja, je kan in de Comedyhuis Club kolven. Verwacht geen superchique ruimte maar we hebben wel een discreet plekje waar je een half uurtje kan zitten die tot ongeveer 30 minuten voor aanvang van de show beschikbaar is.

Is een avondje stand-up comedy leuk voor kinderen?
Stand-up comedy is een kunstvorm voor volwassenen. Dus nee, comedy is niet leuk voor jonge kinderen. En leuke kinderen zijn niet leuk voor comedians. We laten het aan jouw oordeel over, maar wij zouden zeggen: 14+ is ok?

Kan ik van tevoren wat drinken in de Comedyhuis Club?
Jazeker. De Kargadoor heeft een volledige bar met lekkere koffie (met ambachtelijke koekjes) en koude (speciaal)biertjes. De bar is open vanaf 19.30 uur en is ook na de show geopend. Glaswerk mag mee de zaal in. Bonuspunten als je het naderhand weer aflevert bij de bar!

Kan ik met een groep naar de Comedyhuis Club?
Vrijgezellenfeest? Bedrijfsuitje? Verjaardag? Neem iedereen lekker mee naar de Comedyhuis Club! Je kan gewoon kaartjes kopen via onze ticketpagina. Laat even weten als je komt met een grote groep: dan zetten we even een paar stoelen apart zodat iedereen zoveel mogelijk bij elkaar kan zitten.

Ik heb een vraag die hier niet boven staat!
Mail even naar jurg[a]comedyhuis.nl en we kijken wat we voor je kunnen doen.

COMEDYHUIS CLUB
DINSDAG

Open mic: nieuwe grappen van ervaren comedians en talentvolle beginners.

COMEDYHUIS CLUB
VRIJDAG

Professionele show in het Nederlands en één keer per maand improvisatiecomedy van Flunknarf.

COMEDYHUIS CLUB
ZATERDAG

Professionele show in het Nederlands (met af en toe een gastcomedian uit Amerika of Engeland).

CONTACTFORMULIER

Heeft u een vraag over een show van het Comedyhuis? Wilt u een cursus stand-up comedy of improvisatie van het Comedyhuis bijwonen? Wilt u weten waar de Comedyhuis Club in Utrecht zit? Of heeft u een aanvraag voor een (zakelijk) optreden met of zonder maatwerk?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Vraag niet van toepassing? Gewoon overslaan! (Zo makkelijk zijn we.)

Volg ons op social media!