De cursus improvisatiecomedy wordt gegeven door een ervaren docent met jaren ervaring bij improvisatiecomedycollectief Flunknarf.

DATA CURSUSSEN

Interesse in de cursus improv comedy? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina of een email aan info[@]comedyhuis.nl

IMPROVISEREN… KAN JE LEREN!

Wil jij leren hoe je een komische scène improviseert of ter plekke een lied uit je duim zuigt? Wil je zelfverzekerd op het podium staan en niet bang zijn om zo nu en dan op je bek te gaan? Schrijf je dan nu in voor de cursus improvisatiecomedy van het Comedyhuis.

In deze cursus leer je alle basistechnieken om geïmproviseerde sketches te spelen. In 10 lessen van 2 uur waarin plezier voorop staat, leer je verschillende spelletjes en werk je aan jouw improvisatievaardigheden. Samen met jouw medecursisten sluit je de reeks lessen af met een volledig geïmproviseerde voorstelling.

Improvisatiecomedy is de briljante combinatie van ter plekke alles verzinnen en ontdekken waar jouw komisch talent zit. En het allermooiste aan deze kunstvorm is: iedereen kan het leren! Want iedereen kan improviseren, iedereen houdt van lachen en iedereen is grappig.

PRIJZEN

Deelname aan de cursus improvisatiecomedy van het Comedyhuis kost rond de 300 euro. Daarvoor krijg jij 10 lessen van 2 uur én een eindshow in een echte comedyclub waarvoor jij één iemand gratis mag uitnodigen (en al jouw andere vrienden en familie mogen voor het vriendenprijsje van 10 euro op de eerste rij zitten).

Maar misschien wil jij wel iets méér? Kies dan voor ons Cursus Improvisatiecomedy Plus-Pakket: voor iets meer doe jij mee aan de cursus én krijg jij een kaartje voor één avond van het Utrecht International Comedy Festival op 6 en 7 maart. Dit is hét grootste stand-up comedyfestival van Nederland met 60+ comedians uit binnen én buitenland én een gezonde dosis improvisatiecomedy. Hier kan jij je dus laten inspireren op jouw eerste stappen in strand-up comedy en improvland!

De cursus improvisatiecomedy wordt gegeven door een ervaren docent met jaren ervaring bij improvisatiecomedycollectief Flunknarf.

LOCATIE/TIJDEN/E.D.

 De cursus wordt gegeven in het voormalige Tivolicomplex op de Oudegracht 245 in Utrecht centrum. Ingang via Brandstraat. (Google Maps)

Mail nu om een plek te reserveren!

DOCENT CURSUS IMPROVISATIECOMEDY

THOMAS HOOGENDOORN

Al meer dan 10 jaar is Thomas Hoogendoorn actief met improvisatiecomedy. Hij werd meer dan eens Nederlands Kampioen, was met z’n bakkes op tv als Alpaca bij BNN en speelt tegenwoordig maandelijks shows met improcomedycollectief Flunknarf in Utrecht en Man met Snor in Leeuwarden (lang verhaal). Als docent kenmerkt hij zich door zijn enthousiasme en positieve vibes. Als mens is hij ook een tamelijk vrolijk figuur. ‘Al met al een lieve jongen’, aldus zijn oma.

THOMAS IN ACTIE BIJ DE ALPACAS (BNN)

PERFECT CADEAU

De cursussen improvisatiecomedy zijn niet alleen leuk om zelf te volgen, ze zijn ook een perfect cadeau. Heb jij een vriend/collega/vriendin/oom/tante/vader/baas die stiekem altijd al eens het podium op wil maar die nooit durfde? Geef een cursus cadeau! Wij weten voor iedereen een cursus in elkaar te zetten die leerzaam is, maar waar ook gelachen mag worden. Want een comedycursus moet tenslotte wel leuk blijven!