Comedyhuis Club is lachen voor alle studenten in Utrecht

Studenten opgelet! Het Comedyhuis bezorgt je het ideale avondje uit in Utrecht! Elke dinsdag en zaterdag geniet je in onze Comedyhuis-club in de Kargadoor van de beste comedy. En je bent er op dinsdag al bij voor maar  5 euro . Voor studenten en iedereen met een krappe portemonnee hebben wij de tijdelijke code IKBENBLUT in het leven geroepen, waarmee je een korting krijgt van maar liefst 3 euro op je ticket en je er al voor 5 euro bij kunt zijn. Kun je dat geld weer uitgeven aan belangrijkere dingen. Bier bijvoorbeeld! Want de Kargadoor heeft een uitgebreide selectie aan bijzondere bieren. Dus voor je het weet zit jij met een lekker koud biertje te genieten van het beste wat stand-up comedy te bieden heeft.

Wil je dus op dinsdag uitgaan in Utrecht maar weet je niet waarheen, bezoek dan onze open mic show in onze eigen Comedyhuis-club in de Kargadoor. Het Comedyhuis staat garant voor het beste wat stand-up comedy te bieden heeft en met onze studenten kortingscode IKBENBLUT zit jij voor maar 5 euro op de eerste rij. Ook als je met je hele studentenvereniging, dispuut of studievereniging wil komen is dat geen enkel probleem. Iedereen profiteert van deze korting en ons devies is altijd, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Tijdens onze Comedyhuis open mic avond op dinsdag word je getrakteerd op een perfecte comedy mix. Beginnende comedians die aan de weg timmeren en vlieguren willen maken staan zij aan zij met professionals die hun nieuwe materiaal komen testen. Hilariteit is gegarandeerd en met onze korting voor studenten geniet jij van onze comedyshow voor maar 5 euro. Voer simpelweg de code IKBENBLUT in op onze ticketsite en pak die korting!

Studenten hebben altijd zin om uit te gaan, dus ook op dinsdag en het Comedyhuis bezorgt jullie gegarandeerd een topavond. Zorg dus dat je erbij bent en koop je kaarten voor maar 5 euro met de kortingscode IKBENBLUT voordat het te laat is, want deze actie is alleen geldig zolang de voorraad strekt!