HASSAN EL RAHAUI

Hassan el Rahaui is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-wereld en wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Want Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die meteen de harten van het publiek wint.

Met zijn charme en talent wist El Rahaui in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten te halen met zijn show Reset. Daar kreeg hij een geweldige recensie van de jury: “Hassan vertelt een persoonlijk verhaal over hoe hij via speciaal onderwijs is gekomen op de plek waar hij nu staat. Hij verbindt de verschillende scènes mooi aan elkaar. Zijn verhaal is bij tijd en wijle kwetsbaar, ontroerend en evenwichtig. Hassan staat heel zeker op het toneel. Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog. Reset voelt als af. Een fijne theaterpersoonlijkheid en goede verteller.”

Hassan el Rahaui is een geweldige comedian die tot zijn recht komt in elke line-up show met meerdere comedians, maar die ook met gemak op uw bedrijfsevenementen wat energie in de zaal kan brengen met zijn unieke stijl. Bovendien schrijft hij makkelijk grappen op maat zoals hij bewees bij een avond over satire in Beeld en Geluid in Hilversum (voorafgaand aan een interview met Arjan Lubach).

Te boeken als:

  • Comedian / cabaretier / MC

  • Maatwerk (ervaring bij Beeld en Geluid, Hilversum)

  • Presentator

  • Acteur (in o.m. #forever van AVROTROS)

  • Finalist Cameretten 2018

  • Winnaar Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival

Hassan boeken voor uw evenement? Mail ons!
JURG VAN GINKEL
JURG VAN GINKEL
HANS GOMMER
HANS GOMMER
ANDRIES TUNRU
ANDRIES TUNRU
STEFAN HENDRIKX
STEFAN HENDRIKX