JURG VAN GINKEL

Jurg van Ginkel is een van de beste grappenschrijvers van Nederland, iets dat hij bewees met zijn bijdrage in het schrijversteam van The Roast of Gordon op Comedy Central. Een show van deze comedian zit vol cynische grappen waarin hij zichzelf en het publiek niet ontziet.

Vanwege het feit dat hij zowel in het Nederlands als Engels vliegensvlug improviseert, is hij een veelgevraagde Master of Ceremonies. Daarnaast presenteerde hij twee jaar lang (2016-2018)  het tv-programma De Kwestie op RTV Utrecht waarin hij op eigen wijze de achtergronden van het nieuws onderzocht.

Van Ginkel staat bekend vanwege zijn goed geresearchte bedrijfsoptredens. Zelfs voor 10 minuten grappen maken in het Engels over hortensia’s draait hij zijn hand niet om (zie onder). Ook was hij redacteur bij studentenblad Propria Cures, lid van de Comedy Explosion, presenteerde hij het literaire programma op Lowlands, trad hij voor een experimentele show  op onder de invloed van de hallucinogene drug salvia (zie onder) en won hij in 2008 het AKF Comedy Concours.

Te boeken als:

  • Comedian / cabaretier / MC

  • Shows in het Nederlands of in het Engels

  • Maatwerk (ervaring bij Gemeente Hollands Kroon, Hoogheemraadschap Delfland, Fujifilm)

  • Dagvoorzitter / presentator (ervaring bij o.m. RTV Utrecht)

  • Comedycursussen en -trainingen

  • Tekstschrijver (o.a. The Roast of Gordon)

Jurg boeken voor uw evenement? Mail ons!
SOULA NOTOS
SOULA NOTOS
LAMBERT-JAN KOOPS
LAMBERT-JAN KOOPS
FELIX HEEZEMANS
FELIX HEEZEMANS
JEROEN PATER
JEROEN PATER