LAMBERT-JAN KOOPS

Lambert-Jan Koops maakt comedy voor de fijnproever, met slimme grappen die ingenieus in elkaar zijn gezet en die werken met de precisie van een Zwitsers zakhorloge. Alles klopt aan de comedy van deze ervaren comedian die in 2005 de Culture Comedy Award op zijn naam schreef en die jarenlang vaste gast was in de theaters van Nederland.

Lambert-Jan Koops is uiteraard te boeken als comedian of presentator maar staat ook als dagvoorzitter zijn mannetje: hij is ad rem, goed ingelezen en to the point en kan met humor de zaal ontwapenen en zo een dag probleemloos laten verlopen.

Bovendien heeft deze comedian iets unieks in de aanbieding: een aanleg voor bèta-onderwerpen. En dat is best bijzonder in de wereld van comedians. Koops kan van de droogste onderwerpen iets leuks maken, en is te boeken voor bedrijfsevenementen met zijn show ‘Fun with Numbers’: een komische presentatie van rond de 20 minuten over de lol van wiskunde. Deze show is speciaal toegespitst op mensen uit de bèta-wereld: bouwkundigen, ingenieurs, en andere wetenschappers zullen erg kunnen lachen om deze unieke presentatie. Boek hem nu!

Te boeken als:

  • Comedian / cabaretier / MC

  • Maatwerk (ervaring bij Jeugdzorgd Nederland, Comsol)

  • Dagvoorzitter / presentator

  • Speciale presentatie voor bèta-bedrijven: Fun with Numbers

  • Comedycursussen en -trainingen

Lambert-Jan boeken voor uw evenement? Mail ons!
HANS GOMMER
HANS GOMMER
STEFAN HENDRIKX
STEFAN HENDRIKX
JURG VAN GINKEL
JURG VAN GINKEL
JANS BUDDING
JANS BUDDING