Comedyhuis in Utrecht zorgt voor het leukste avondje uit in Utrecht

Zin in een leuk avondje uit in Utrecht maar geen idee waar je naartoe moet? Het Comedyhuis helpt je uit de brand. Want waarom niet tijdens een avondje lekker lachen in de Comedyhuis Club @ Kargadoor in Utrecht? Comedyhuis Club @ Kargadoor biedt elke dinsdag en zaterdag een geweldig avondje uit in Utrecht. Met lekker laagdrempelige stand-up comedy in de gezelligste werfkelder van Utrecht: De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in Utrecht. (En pssst… dit heb je niet van ons, maar het bier is ook nog eens lekker goedkoop!) Meer weten? Klik hier voor shows of lees hieronder verder.

Comedyhuis Club in Utrecht is het perfecte uitje en dat maakt het niet eens uit met wat voor gezelschap je komt. Stand-up comedy is leuk voor een vrijgezellenfeestje (heren én dames welkom, als ze maar humor hebben). Maar ook voor een chic herendiner is een avondje comedy een perfecte komische afsluiting. En als je voetbalteam kampioen is geworden (of juist opgevrolijkt moet worden na een verlies): stand-up comedy is perfect want lachen is gezond. We zeiden het toch al: Comedyhuis Club is hét leukste avondje uit.

UITGAAN
Comedyhuis Club @ Kargadoor is een leuk avondje in zichzelf, maar valt ook perfect te combineren met uitgaan in Utrecht. Een show in de Comedyhuis Club duurt van 20.30 uur tot ongeveer 23.00 uur. Perfect om je dus alvast even warm te lachen, om daarna lekker uit je dak te gaan in een van de vele Utrechtse clubs op loopafstand zoals BASIS, TivoliVredenburg, Club Poema of de Winkel van Sinkel. En als je zin hebt om na de show een biertje te drinken in een van de karakteristieke kroegjes van de Domstad: die zitten allemaal om de hoek. (En als je het vriendelijk vraagt, gaat een van de comedians ongetwijfeld met je mee!)

Comedyhuis Club @ Kargadoor is dus dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een leuk avondje uit in Utrecht. Samenvattend is dit wat we in de aanbieding hebben.

Pieter van Breevoort won ooit de door het Comedyhuis georganiseerde talentenwedstrijd Comedyhuis Comedy Competitie.

Nieuwe grappen tijdens de open mic elke dinsdag in De Kargadoor in Utrecht.

Elke dinsdagavond is er open mic: nieuw talent komt grappen uitproberen en ervaren comedians komen langs om materiaal voor hun nieuwe shows te testen. Voor maar 8 euro zit je op de eerste rij en lach je je rot om nieuwe grappen die soms zo goed (en soms juist zo bizar slecht) zijn dat ze onherroepelijk op de lachspieren werken. Benieuwd geworden? Check onze agenda voor de eerstvolgende show en koop meteen je kaartjes.

Jeroen Pater: de hardstwerkende comedian van Nederland en mede-oprichter van het Comedyhuis.

Elke zaterdag in De Kargadoor in Utrecht de allerbeste professionele stand-up comedians als Jeroen Pater.

Elke zaterdagavond is het tijd voor de showcase. En dat betekent dat we de beste comedians uit binnen- en buitenland uitnodigen om lekker laagdrempelig in onze kelder te komen optreden. Een goed geoliede comedyshow dus met professionals die het al jaren doen en die weten hoe ze een zaal op stelten moeten zetten. Een kaartje is maar 12,50 euro (excl. servicekosten) dus waar wacht je op? Kijk snel wanneer je langs wil komen bij de Oudegracht.

Topcomedian Bart Melief tijdens een benefiet van het Comedyhuis in de Cloud Nine zaal van TivoliVredenburg waar ook de Comedy Cloud shows plaatsvinden.

Bart Melief in de Cloud Nine van TivoliVredenburg tijdens een Comedy Cloud-show.

Zin om extra chic uit te gaan? Eén keer per maand organiseert het Comedyhuis in TivoliVredenburg in Utrecht onze Comedy Cloud. Voor deze shows komt de absolute top van stand-up comedy in Nederland langs. Deze shows zijn ietsje duurder, maar dat zie je er wel aan af. Want Comedy Cloud in TivoliVredenburg betekent in een van de mooiste zalen van 030 met je hoofd in de wolken kijken naar hilarische comedians als Wilko Terwijn, Stefan Pop, Kees van Amstel, Nigel Williams en vele anderen. Stand-up comedy op stand dus. Kaartjes haal je op de site van TivoliVredenburg.

Comedyhuis Club @ Kargadoor Utrecht betekent elke week stand-up comedy in Utrecht!

Contactgegevens Comedyhuis Club @ Kargadoor

Adres:
Comedyhuis Club @ Kargadoor
Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 – 231 0377
Vragen over shows? Gebruik het contactformulier of klik hier
Kaartjes? Klik hier of op het menu-item ‘Shows & Kaartjes’